НАЙ-НОВИ:

Forlife.bg ни предлага нова алтернатива – комплекс за добър сън

Широко известно е, че мелатонинът е хормонът на съня. Той носи това име, тъй като се синтезира естествено от организма и отговаря за добрия сън на тялото. Синтезът му започва с началото на съня, при липса на светлина, и завършва със зазоряването.

Вследствие на стреса, много от нас страдат от тежко безсъние, което се оказва трудно лечимо. Приемът на мелатонин обаче, може да доведе до сериозни проблеми.

Forlife.bg ни предлага нова алтернатива – комплекс за добър сън, разработен на базата на естествени съставки, подходящи за редовна употреба. Наложила се на пазара, с едни то най-продаваните мултивитамини в България, фирмата разширява своето портфолио от добавки под бранда Forlife. Официални представители за България на английската фирма Nu U Nutrition, forlife.bg гарантират за най-високо качество хранителни добавки на пазара.
Линк към продукта ТУК

Философията на онлайн магазина следва изцяло здравословния начин на живот, в който естествената среда на живот, храна и добавки са важни за здравето и пълноценния ни живот.

От 12 август 2019 година forlife.bg ще доставя своите пратки с безплатна доставка за всички клиенти, намиращи се на територията на град Стара Загора.Техните продукти може да разгледате на ТУК

. Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

loading...

Вашият коментар

Виж още:
Министър-председателят Бойко Борисов се срещна с президента на професионален футболен клуб Арда…