НАЙ-НОВИ:

Фолкпевицата Мария сложи фиктивна точка на кариерата си

Мария лъже, че спира да пее, за да не я разпознаят в предстоящото предаване на Маги Халваджиян „Маскираният певец“.  Според слухове именно риалити форматът е причина Мария да обяви фиктивна точка на кариерата си.

Така на практика ще успее да се прикрие по-добре. На певицата няма да й се налага да ходи по участия след края на предаването, което беше основен проблем на колежката й Алисия, която трябваше да пее след лайфовете в различни клубове в страната. Така стратегията на Мария да успее да се задържи по-дълго на сцената на маскирания певец става още по-успешна.

Феновете са сигурни, че Мария ще се върне в „Пайнер“ след края на предаването. Почитателите на „Маскираният певец“ са  категорични, че Мария ще бъде изключително лесно разпознаваема, заради отличителните белези – ниския си ръст и специфичния глас.

Вече се завъртат и коментари около евентуалния избор на костюм за певицата. Според майтапчии трябва да заложи на отварачка или бутилка бира, макар това да е ясен жокер, който ще я издаде със сигурност, писа в „България Днес“. Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

Виж още:
Инициативата за гражданско образование "Граждани с мисъл" организира онлайн дискусия…