НАЙ-НОВИ:

Филип Киркоров се жени в България

Бракосъчетанието ще е у нас заради бащата на певеца. Той обяви, че голямото събитие ще се състои във Варна. Изпълнителят официално потвърди, че е поискал ръката на актрисата Катя Гусева и тя е казала „Да”.

Двойката ще си размени клетви първо в България, а след това и в Москва. „Сватбата ще е в България заради баща ми. Той много ще се зарадва”, потвърди Киркоров, пише „България днес”.

Бащата на Филип Киркоров е роден и живее във Варна, затова и събитието ще се състои там. Младоженката напоследък е неотлъчно до любимия си и го придружава навсякъде. Катя се разбира прекрасно с децата на Киркоров — Алла Виктория и Мартин.

Самата Гусева в интервю за руската преса потвърди, че мечтата й била да се омъжи. „Харесвам много Филип. Не искам да споделям личния си живот, но това, че той е по-възрастен от мен, не ме притеснява. На този етап аз повече от всичко искам да стана майка”, казва красивата Катя. Любопитно е, че само преди месец в риалити формата „Битка на ясновидците” един от участниците предсказа брак на Киркоров в рамките на две години.

Самият певец не коментира тогава новината, но пред камерите призна, че обмисля подобна стъпка. Междувременно съществува още един проблем. Оказа се, че луда фенка плаши певеца и го преследва непрекъснато.

„Жената на Киркоров се върна!”, сподели шокираният Филип, споделяйки в социалните мрежи пост, с който анонсира, че негова почитателка от Украйна е излязла от затвора. Жената е психически неуравновесена и от години преследва певеца и твърди, че й е обещал да се ожени за нея.

Киркоров бил сигурен, че кошмарът е останал в миналото, след като е задържана, но кандидат-булката му отново е на свобода и го притеснява с исканията си за брак. „Да, ще се женя, но не за теб, мила моя. Имам си друга жена”, обясни певецът в профила си. Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута.

loading...

Вашият коментар

Виж още:
Областният управител Гергана Микова закле днес кмета на Казанлък Галина…