НАЙ-НОВИ:

Фенове: Върнете на Джони Деп ролята във “Фантастични животни”!

Мадс Микелсен ще замени Джони Деп в ролята на Гелерт Гринделвалд във филма „Фантастични животни и къде да ги намерим 3“.

Джони Деп бе принуден да се откаже от ролята, след като загуби дело срещу The Sun. Припомняме ви, че актьорът съди таблоида, тъй като го нарече “бияч на жени”.

След като съдът се произнесе и Джони Деп загуби делото, Warner не искат актьора да играе във филма. Близо месец по-късно излезе новината, че Мадс Микелсен ще го замести във филма. А датчанинът има доста хитови филми зад гърба си – снимал се е в “Сблъсъкът на титаните”, “Казино Роял”, “Доктор Стрейндж” и в сериала “Ханибал”. Но, както се казва, не това е проблемът…фенове на филма заплашиха, че ще бойкотират филма, когато той се появи на големия екран, ако Warner и Микелсен преговарят за ролята на Деп.

“Харесвам Мадс, но който и да замести Деп, няма да гледам филма. Да го уволнят беше обида. И въпреки че Мадс е добър актьор, неговата аура не е подходяща за ролята”, пише потребител в Twitter.

“Няма да ви платя, докато не върнете на Джони Деп ролята във “Фантастични животни”. Освен това никой няма да бъде по-добър в ролята на Гринделвалд от него”, пише друг.

Междувременно и самият Джони Деп потвърди, че няма да участва във филма. “Сюрреалистичното решение на съда в Обединеното кралство няма да промени борбата ми да кажа истината и потвърждавам, че ще обжалвам решението. Моята решителност остава силна и ще докажа, че твърденията срещу мен са неверни”, написа той. За укрепване на имунната система вижте ТУК

Виж още:
"Безработицата намалява от 9% през май на 6,9% през октомври",…