НАЙ-НОВИ:

Какво става с Фейсбук?!?

От сряда следобяд потребителите на Фейса в целия свят започнаха да изпитват затруднения. Първо епизодично. Не ще да споделя, но о-па – току-що сподели. Kе иска да публикува коментар на стената на приятел, но не си сигурен дале човекът отсреща не си е забранил коментарите на стената. После започнаха да спират апдейтите. Накрая не можеш да публикуваш нищо на собствената си стена. Ние от редакцията писахме на лични на Марк зукърбърг, но отговор не получихме. Вероятно сме били 291345-тия, който го пита какво става. От официалната страница на Марк, така или иначе изявление няма. При опит за споделяне се явява следния текст:“Нещо се обърка. Работим по отстраняването на проблема възможно най-бързо.” 

Единствено месинджърът засега се държи, но само на писане. Направихме проби с публикуване на кометар с наши сънародници в Холандия, Франция, Швейцария и Оман. появяваше се следния надпис: “Невъзможно е да публикувате коментара. Опитайте отново.”

Както се казва: “Не затваряйте телефона, вашето обаждане е важно за нас!” Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута.

image1 (9K)
loading...

Вашият коментар

Виж още:
Берое записа безпроблемна победа с 3:0 (25:13, 25:7, 25:18) в…