НАЙ-НОВИ:

Енергийно силен ден, прилив на положителна енергия

Луната е в знак Телец до 08:20ч на 16 юли – подтиква ни към икономии, спестявания.

Хората стават по-упорити и напористи, предпочитащи повече да се доверяват на себе си, отколкото да разчитат на чужда подкрепа.

Увеличава се силата на нашата воля. Това е чудесно време за решаване на практически въпроси. Новите начинания са съпроводени с трудности, но започнатите проекти спокойно могат да се завършат. Добре е да се отложат делата, които изискват бързи реакции, решения и съобразителност. На преден план излизат материалните интереси и предпочитания.

Благоприятно е времето за физическа работа със земята и растенията. Хубаво е да сте сред природата, да стоите повече време на слънце, да ходите боси, да се насладите на вкусна храна, на красиви гледки, на комфортна обстановка.

Избягвайте да пиете студени напитки, както и викането. Да се избягва хирургична намеса в областта на гърлото, носа, ушите, врата, ларинкса, трахеята,  щитовидната жлеза, тъй като сега са много уязвими.

Доминиращ 24 лунен ден от 01:59ч на 15 юли до 02:27ч на 16 юли

Енергийно силен и активен ден, пробуждат се силите на природата. Прилив на положителна енергия, която подтиква към радост и веселие, създава празнично настроение. Духът трябва да се запази бодър и в никакъв случай да не се оказва натиск върху ситуациите.

По отношение на бизнеса е добре да се даде възможност да се завършат започнатите проекти. Да не се изпуска този шанс, тъй като астралната енергия способства не само финализацията на текущите дела, но и тяхното укрепване.

Бъдете благодарни за всичко. Вътрешното равновесие е необходимо условие, за да протекат правилно делата ви. Време за творчески и нестандартни решения. Благоприятен ден за енергийно интензивни и трудни дела, които изискват тежък умствен или физически труд.

Излишната енергия трябва да се изразходи чрез секс или физически упражнения. Благоприятно време, което да прекарате в малка компания в разговори на духовна тематика, медитация.

Ден за укрепване на физическото и духовното здраве. Противопоказно е да се употребява тежка и мазна храна, да се стига до физическа умора, да се злоупотребява с алкохол.

Днес се препоръчва да се занимавате с любов. Общуването с противоположния пол носи прекрасни усещания. Добрият и продължителен секс в този ден служи като отлично профилактично средство срещу много заболявания и има целебна сила.  Денят е благоприятен за пробуждане и преобразуване на сексуалната енергия.

Подстригването или подравняването на косата носят само полза. Ще придобиете допълнителна енергия, която ще ви е необходима в следващите няколко дни.

Сънищата, които сънувате дават указание за състоянието на сексуалната енергия. Хубави сънища означават, че всичко е наред в личния живот, а неприятните сънища показват, че има проблеми в тази област.

27 слънчев ден – Молете се за близките си, за себе си, молитвите ви ще бъдат чути. На този ден е необходимо да раздавате това, за което няма да ви е жал, което ви е излишно.

Автор: Ивелина Пенчева
Астролог Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

Виж още:
Сдружение „Тенис клуб "Симитли 2017” представи на пресконференция в Благоевград…