НАЙ-НОВИ:

27-ми лунен ден: Енергийно благоприятен

Целият ден  Луната се движи на празен ход от 06:47ч до 07:01ч на 22 януари –  не е подходящо за решаване на проблеми, за изясняване на отношения.

Луната се намира в знак Стрелец до 07:01ч на 22 януари – благоприятно време за делови мероприятия и публични изяви.

Всички дела с насоченост към социалния и обществения живот, рекламни кампании започнали в този период ще бъдат максимално ефективни. Хората са по-изпълнителни към препоръки и съблюдават режими, иска им се да дават съвети и да помагат на другите. Стават щедри, великодушни, решителни. Много е благоприятно за физическо натоварване, спорт, усвояване на нови знания.

Уязвима е кръвоносната система, черният дроб, а също сухожилията, ставните връзки, тазобедрените стави.  Не се препоръчва преливане на кръв в този период. Може да се предприеме профилактика на белите дробове. Да се избягва мазна и тежка храна. Възможно е да възникне неудържимо желание да си похапнете от душа каквото ви се прииска.

Започва 27 лунен ден от 04:47ч на 21 януари до 05:51ч на 22 януари

Символ на 27-ми лунен ден е тризъбеца. Енергийно благоприятен ден. Християните свързват този ден с легендата за падането на манната небесна. Ден за мистично преображение, свързване с духовните източници, ден за постигане на божествена мъдрост и знание. В този период хармонично се съчетава разума с интуицията. Полезно е за занимания за самообразование.

Трябва да бъдем по близко до семейството си и близките ни хора, да им помагаме. Не трябва да се изразходва енергията напразно. Злоупотребата може да изтощи организма.

Днес е много подходящо време за медитативни практики, но без концентриране върху определени изображения. Денят е свързан с лечителството, молитвите и светлите надежди за бъдещето. Опасно е да се гледа в днешния лунен ден огледало. Счита се, че парите дадени за благотворителност в този ден, създават светла карма и в последствие носят богатства – както материални, така и духовни.

Много е важно в основата на секса да стои любовта, близостта, приятелските отношения, а не само чистата физиология. Идеално време за първи полов контакт или за зачатие.

Подходящо е подстригването за всички, които се грижат за външния си вид и искат да направят впечатление. Това ще засили вашето обаяние и постигане на успех пред околните. Подходящо е и за тия, които са решили да променят своя имидж.

Сънищата показват, доколко човек е способен да съществува в хармонични отношения с околното пространство и доколко е в състояние да запази равновесието между духовния и материалния свят.

7 слънчев ден – Време за радост и забавления. Хубаво е да се веселите и да пеете. Не бива да сте мрачни. Не се застоявайте дълго на едно място.  Добър ден за пътуване, екскурзия, както и да се прекара времето извън дома. Всяко движение е благоприятно. Усмихвайте се, давайте радост на другите. Този ден не дава нищо на мрачните и унили хора, които са загубили интерес към живота. Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута.

loading...

Вашият коментар

Виж още:
Във Вашингтон ще бъде даден ход на процеса по импийчмънт…