НАЙ-НОВИ:

Eнергиен и мистериозен ден

Луната се движи на празен ход от 14:13ч до 17:44ч. – възникнат непредвидени трудности, придобиване на безполезни неща, непланирани събития, закъснения,  грешки. Нищо важно не бива да се предприема.

Луната е в знак Дева до 17:44ч  – вниманието се концентрира върху текущи задачи. Хората стават доста критични. Може да се появят конфликти с околните. Възниква желание за намеса в работите на другите.

Уязвими са червата и стомашно чревният тракт. Проблемите с храната и здравето излизат на преден план.

Луната преминава във въздушния знак Везни в 17:44ч. – продължава 21 лунен ден до 22:55ч на 15 януари (от 21:41ч на 14 януари)

Човек, който е роден в този ден е положителен, светъл, често изпълняващ дълга си по съвест, а не по задължение. Силно енергиен и мистериозен ден.  Смята се, че извършените в 21 лунен ден благотворителни постъпки, няколко пъти увеличават благата карма.

Енергията през това лунно денонощие е мощна и може да окаже помощ за бързите дела. Подходящо за вземане на отговорни решения, за активни действия, творчески подем и вдъхновение, един от най-творческите дни в лунния месец. Продуктивно време за бизнеса. Главното е добре да планирате действията си. Ако не си губите напразно времето, то може да успеете да свършите много неща.

21-ви лунен ден е активен, но не трябва тази активност да се свежда само във физически план. Физическите действия трябва да имат духовна основа като йога, цигун, източни бойни изкуства, колективни духовни практики.

В медицинско отношение денят е свързан с черния дроб и неговата функция. Не е добре, ако имате проблеми с него именно сега. Причините могат да бъдат както в излишното му натоварване, така и поради продължителна физическа и духовна пасивност. В случай на заболяване не се залежавайте много.

Дадени обети и клетви придобиват голяма сила сега, за това не е желателно да се нарушават. Време за колективно общуване. Бъдете по-близко до хората, до приятели, колеги. Не трябва да прекарвате дълго време в уединение. Подходящо е за общи семейни занимания, за семейни разходки, за посещение на роднини, за прием на гости. Крайно нежелателно е да се налагате, да се държите агресивно и да манипулирате околните.

Сексът трябва да бъде активен, енергичен, творчески, изпълнен с нови идеи, нови техники и пози. Крайно противопоказни са скучните и нови полови отношения.

Подстрижката в този лунен ден е благоприятна – носи радост и успех. Ще бъдете уверени в себе си, добре ще изглеждате и ще привличате вниманието.

Следва 22 лунен ден от 22:55ч на 15 януари до 00:07ч на 17 януари

1 слънчев ден – Поверието в първия ден на новия слънчев месец гласи, че е добре да се хвърлят малки монети на кръстопът, за да ви даде Бог богатство. Или да дадете нещо на първия срещнат просяк. Денят е благоприятен за оптимистите и тези, които водят хората като лидери, водачи. Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

Виж още:
ВиК Стара Загора уведомява, че поради авария е спряна водата…