НАЙ-НОВИ:

Ели Гигова щастлива, че най-накрая е срещнала мъжа!

Дъщерята на оръжейния бос Николай Гигов – Ели,  най-накрая e щастлива в любовта с новия си приятел американец, разкриват пред „Галерия“ близки до бившата ТВ водеща.

Красавицата срещнала мъжа в Брюксел. Той работи в НАТО. Двамата се запознали покрай общи познати миналата година и вече връзката им е доста сериозна. Ели признава, че най-накрая срещнала мъжа, който я обича истински и с когото би създала семейство, за каквото мечтае от години. Тя държи обаче приятеля си в пълна тайна и не пуска никакви снимки с него в социалните мрежи. Знаят го само най-близките й приятелки и родителите.

Баща й Николай Гигов е одобрил бъдещия си зет и се надява Ели да бъде щастлива в любовен план.

По ирония на съдбата и предишният й приятел също беше американец,  за когото призна в интервю преди 2 години. Връзката приключва след като тя решава да се прибере в България. Последната й публична връзка беше с милионера и един от най-желаните ергени у нас Димитър Тодоранов. Двамата скъсаха след негова изневяра.  Това накара Ели да стегне куфарите и да отлети зад Океана с разбито сърце. За укрепване на имунната система вижте ТУК

Виж още:
Световната здравна организация предупреди, че през следващите месеци в световен…