НАЙ-НОВИ:

Една щастлива баба, която тръпне в очакване

Една от емблемите на спортната журналистика Свобода Маданска се гласи за баба.

Дъщеря й Николета през лятото излезе в майчинство и остави емисиите на Валери Генов и Флорина Иванова. Половинката на Венелин Петков все още не е признала, че очаква дете от него, но вече не успява да скрие бременното си коремче.

Заради пандемията блондинката предпочете да стои вкъщи, вместо да ходи на работа. Когато трите критични месеца изтекоха, тя се върна на екран и изглеждаше по-щастлива от всякога. Запознати издават, че тя поне от година копнеела за това бебе, а половинката й също го очаквал с нетърпение. През последните 5 години, откакто имат връзка, двамата няколко пъти бяха пред раздяла заради тежкия характер на Венелин. Из коридорите на медията се шушука, че той е изклщчително педантичен, сприхав и доста стиснат, а това никак не се харесва на половинката му.

Връзката на новинарите започна на коледното парти на Би Ти Ви през 2015 г. в Банско. Тогава си разменяли шеги и закачки, а на следващия ден свидетели ги видели да карат ски заедно. Говори се, че Николета направила първата крачка към по-сериозно обръзване, като поканила Венелин на уж приятелска среща в дома й под претекст, че иска да му демонстрира готварските си умения.

Блондинката се слави с кулинарните си изкушения, успяла да впечатли Петков и с визията си. Той бързо попаднал под влиянието на чара й.  През последните години журналистите няколко пъти бяха пред раздяла, но изглежда са успели да изгладят отношенията си. Техни близки споделят, че и двамата са много трудни характери, обичащи да налагат мнението си, но в името на любовта и хармонията съумели да направят много компромиси, пише Минаха години. Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

Виж още:
Прокурорите от новата Европейска прокуратура положиха клетва в Съда на…