НАЙ-НОВИ:

Двама дрогирани и един пиян шофьор са били задържани

Двама дрогирани и един пиян водач са задържани от полицията през изминалото денонощие.

В РУ-Раднево е образувано бързо производство срещу Ж.Ж, на 33 г. от гр. Раднево, за това, че е управлявал по ул.”Т. Даскалов” лек автомобил “Форд Фиеста” , след употреба на наркотични и упойващи вещества. Издаден му е талон за медицинско изследване, съставен е акт за установяване на административно нарушение и е задържан в РУ- Раднево за срок до 24 часа.

В Стара Загора са образувани две бързи полицейски производства.

Срещу Ж.Д., на 30 г. е образувано бързо производство за това, че на същата дата в село Пряпорец, общ. Стара Загора е управлявал лек автомобил “Пежо” след употреба на наркотични и упойващи вещества. Задържан е за срок до 24 часа във Второ РУ -Ст. Загора.

На бул. “Никола Петков” до “СБА” екип при Първо РУ- Ст.Загора спира за проверка лек автомобил “Мицубиши Спейс” с водач К.М., на 36г.от гр. Стара Загора. Служители на сектор “Пътна полиция” тестват мъжа с алкотест, който е отчел 1,49 промила в издишания въздух. К.М., е придружен до ЦСМП-Стара Загора, където му е взета кръв за изследване и е задържан за срок до 24 часа. Мобилната версия на ЗАРАТА - ТУК

Виж още:
На 27 юли в 15.30 часа на тел.112 в РУ-Раднево…