НАЙ-НОВИ:

Доклад разкрива истината за милионите на мюфтийството!

Доклад на парламентарната комисия по вероизповеданията разкрива истината за милионите на мюфтийството! От него става ясно, че всички други вероизповедания са против опрощаването на милиони неизплатени данъци през годините от мюфтийството.

Нещо повече, духовниците от различните вероизповедания заклеймяват държавната намеса в божиите дела и намекват, че по този начин има опасност вероизповеданията да бъдат върнати към едни други времена, когато бившата Държавна сигурност диктуваше на духовниците божиите дела. Интересна подробност е, че докладът не е публикуван все още на сайта на съответната парламентарна комисия, вероятно защото от него ще лъсне и друга истина, а тя е, че опрощаването на милионите е станало и със съгласието на така наречените Обединени патриоти, които иначе разиграват циркове за пред обществото.

Би Нюз дава гласност и на едно изключително интересно становище, от което става ясно, че защитаваното от ГЕРБ, ДПС и Обединени патриоти мюфтийство не е легитимно да представлява българските мюсюлмани, а вероятно само източва десетките милиони приходи от експлоатацията на хиляди недвижими имоти.

Ето линк към въпросното становище: https://www.parliament.bg/pub/cW/20190220020653Stan_Sunitsko.pdf

Ето и линк към доклада на парламентарната комисия по вероизповеданията: https://www.parliament.bg/bg/parliamentarycommittees/members/2593/reports/ID/10052

http://BNews.bg

.. Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

loading...

Вашият коментар

Виж още:
Джакпотът в 20-и тираж на играта „Тото 2 - 6…