НАЙ-НОВИ:

Днес ще получите отговори на прости, но много важни въпроси

Луната е в знак Рак до 09:34ч на 27 май, след което преминава в знак Лъв.

Всичко каквото правите, ще има успех. Може да се почувствате много силни и уверени в себе си. Енергийният потенциал нараства, затова не губете време. Нужни са действия. Увеличават се амбициите.

Луната в Лъв кара да “пее” цялата кръвоносна система. Сега тя е много по-активна, отколкото в други дни. Не трябва да се губят физическите сили напразно, тъй като ще се изисква много по-голям разход на енергия от обикновено.

Уязвими са зрение, сърдечно-съдова система, диафрагма и гърба. Може да се обади радикулита. Избягвайте всичко, което напряга сърцето, не се преуморявайте. Да не се използва солариум и сауна през днешния ден.

Луната се движи на празен ход до 09:34ч. Не бързайте нищо важно да започвате в това време.

Доминиращ 6 лунен ден от 09:47ч на 27 май до 10:54ч на 28 май

Хубав и спокоен ден, един от “благословените дни” – към Земята идва мощен енергиен поток. Денят е импулсивен, но не е лош. Негов символ е жеравът, който олицетворява връзката с боговете и възможността да се влезе в по-висшите състояния на съзнанието. Засилва се интуицията.

По правило в този период не се случват непредвидени събития, няма неочаквани ситуации – нито добри, нито лоши. Обикновено всичко е както преди, без много промяна. Тибетските астролози препоръчват на 6-ия лунен ден да се въздържате както от дълги, така и от кратки пътувания. Смята се, че това време е предназначено за релакс и пътуването може да наруши спокойния ритъм на живота. Такъв шок може да доведе до непредвидими отрицателни последици. Тибетската школа по астрология също не препоръчва даване на лични вещи на никого през този период. Смята се, че човекът, на когото давате нещата си, може да ви отнеме спокойствието и щастието: те ще „изтичат” като вода или “ще отлетят” като птицата на 6-ия лунен ден.

Денят е особено благоприятен за смелите и амбициозни проекти. Мечтайте, дерзайте, старайте се да бъдете по-добри от останалите и късмета ще ви се усмихне! Нещата трябва да стават плавно, без бързане. Нужно е да се подхожда съзнателно към това, което се случва, навреме трябва да се прекратят недоволството и отрицателните емоции. Ден за опрощение, стремеж към любов и благодат.

Всичко, което се случва в шестия лунен ден, е обхванато от аура на спокойствие и равновесие. Ден на интуитивното знание. Наблюдавайте и търсете около себе си знаци и съвпадения.  Период на стабилност. Всички ситуации са неутрални, те не засягат цялостната картина на живота.

Мислете за 6-ти лунен ден като време за почивка, пасивност, съзерцание. Опитайте се да бъдете внимателни и не се поддавайте на никакви провокации. Запазете спокойствие и толерантност към всичко, което се случва. Този ден много прилича на вода, в която всичко се отразява, но не задържа нищо.

Ако сте в състояние да поддържате вътрешен баланс, ще прекарате това време с удоволствие. По-малко се отдавайте на мислене. Не се задълбочавайте в своите житейски проблеми. Изпратете мислите си на „свободно плаване”. И тогава ще ви се разкрият истини, до които все още не сте успели да стигнете. Не очаквайте, че внезапно ще ви дойде някоя блестяща идея, която ще обърне целия свят с главата надолу. Не, ще получите отговори на прости, но много важни въпроси, например: „Обича ме – не ме обича?“, „Лъже ли или не лъже?“, „Приятел или враг?“ и т.н.

Благоприятно въздействие оказват духовните практики, да се посветите на самоусъвършенстване. Хубаво е да си поплачете. Специален ден за адаптиране, преосмисляне, за оценка на последните събития. Добре е за медитация, релаксация, йога. Специално се препоръчва пранаяма.

Сексуалните отношения трябва да бъдат спокойни и нежни. Въздържайте от пози, които изискват по-активни действия. Бъдете мили нежни, ласкави, нека да има  повече целувки и прегръдки.

Подстригването способства подобряване на вашето здраве. Ще откриете нови финансови източници в скоро време или нови способи за доходи.

8 слънчев ден – Бъдете готови за неочаквани неща. Може внезапно да ви се разкрие някаква информация. Един от онези странни дни, когато може всичко да се случи.  Добре е да се проявява гостоприемство, безкористност, да се помага на всеки, който се нуждае от помощ. За укрепване на имунната система вижте ТУК

Автор: Ивелина Пенчева

Виж още:
От Националния оперативен щаб изнесоха актуални данни за ситуацията с…