НАЙ-НОВИ:

Днес се пробуждат силите на природата

Марс в квадратура с Плутон – Влиянието  ще провокира лесно гняв, раздразнение, агресия и импулсивност в действията. Важно е сега да се проявят внимание и здрав разум.

Желанието за лидерство може да ви постави в условия на борба, конкуренция. Не са изключени финансови загуби в личен и социален план, крах на нечия кариера. Периодът се счита за критичен за бизнеса, политиката и научните изследвания.

Възможни са травми, взривове, нещастни случаи, природни катаклизми, социални вълнения.

Луната е в знак Близнаци до 02:37ч на 15 август

Лунната остава дълбоко потисната. Засилват се екстровертните качества, хората стават по-активни. Мнозина може да почувстват, че са раздвоени. В този период околните оказват огромно въздействие. Всичко, което започнете сега ще бъде дълготрайно, но няма да има такъв завършек, какъвто сте планирали.

Намалете емоциите. Плановете си е желателно да приведете в съответствие с действителността. Изключете скандалите от дневния си ред. При Луна в Близнаци, хората стават по разговорчиви, но и по склонни да изпуснат това, което не е за казване. Добре е да проведете “разузнаване на чужда територия”. Новата или неправилно разбраната информация ще ви доведе до неправилни изводи.

Силно отслабват плещите, раменният пояс и ръцете. Уязвими са също дихателната и нервната системи. Да не се правят операции на гърлото, езика и ръцете.

Доминиращ 24 лунен ден от 00:56ч на 13 август до 01:32ч на 14 август

Активен и енергийно силен ден, в който се пробуждат силите на природата. В човек идва огромна сила и е много важно да знае как да я употреби. Слабите и изтощени хора да не се напрягат, да се отпуснат и да поспят повече.

Планове не правете, а живеете свободно, доверявайки се на интуицията и според случая. Обръщайте внимание на всички символични знаци.

Ден за съзидание. Благоприятно е за физическо натоварване, йога, за активна творческа работа. Не бива в 24 лунен ден да се изпитва апатия, отчаяние. Трябва да се използва активно за укрепване на собственото здраве и за повишаване на духовното ниво. Да се избягват тълпите и масовите мероприятия.

Не е добре да се гладува, точно обратното – трябва да се яде и да се пият много течности.

Болестите започнали в този ден не са опасни и не оставят последствия. Благоприятно е за посещение при масажист, козметик и фризьор. Ден за лечение чрез билки.

Ден, в който трябва да се изяви любовта. Добър ден за контакти и завързване на познанства, за съпружески отношения и любовни срещи. Лесно могат да се изгладят и най-сериозните противоречия. Необходимо е да се използва това време и да се оправят семейните отношения.

24-ти лунен ден е свързан с плодородието. Подходящо е за зачеване на деца. Повишена е мъжката сексуална енергия. Ако нямате възможност да я реализирате, то следва да се заемете с физически упражнения. В противен случай излишъкът от сексуална мъжка енергия може да навреди на здравето.

Днешното подстригване или подравняване на косата носят само полза. Придобива се допълнителна енергия, която е необходима за следващите няколко дни.

Добре е да имате много сънища или повтарящ се сън. Неприятните сънища показват наличие на сексуални проблеми изискващи своевременно решение. Ако сънищата ви са приятни, то всичко е наред.

26 слънчев ден – Ден за справедливост и подаръци от съдбата, в който можете да молите и да получавате помощ от Висшите сили, особено ако е свързано с увеличаване на благосъстоянието. Днес най-простите и обикновени молби достигат до Небесата. Правете всичко с желание и от сърце.  Давайте подаръци на близките си, които ще доставят радост на вас и на тях.

Автор: Ивелина Пенчева
Астролог Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

Виж още:
Вижте най-новите данни според worldometers.info  Държава  Брой   случаи  Нови   заразени…