НАЙ-НОВИ:

Луната е в знак Лъв: Девизът на деня е “Бързай бавно”

Слънцето преминава в знак Скорпион – в 20:21ч. Луната се движи на празен ход от 12:16ч до 22:31ч.  Не започвайте нищо важно, не подписвайте документи, не купувайте важни и скъпи стоки. Вършете си обичайната ежедневна дейност, почивайте.

Избягвайте всичко, което напряга сърцето и не се преуморявайте. Уязвими са зрението, сърдечно-съдовата система, диафрагмата и гърба. Може да се обади радикулита.  Да не се използват солариум и сауна през днешния ден. Не трябва да се прахосват физическите сили напразно, тъй като това ще изисква много по-голям разход на енергия от обикновено.

В 22:31ч. Луната преминава в знак Дева.  Доминиращ е 25 лунен ден от 01:35ч на 23 октомври до 02:49ч на 24 октомври.

Символ на деня са два съда с жива и мъртва вода, символизиращи енергията и живота от една страна и загубата на енергия и смъртта от друга.

Девиз на деня е “Бързай бавно”. В този ден ще успеят тези, които не бързат. Избягвайте всякаква активност, прибързаност, суетата. Не започвайте нищо ново, но е добре да завършите започнатото. Не правете нови планове. Не хабете излишни сили. Да се избягват случайните контакти.

Денят е подходящ за усамотение и покой, за съсредоточаване, самовглъбяване. Опитайте се да видите всяка една ситуация в дълбочина. Вслушвайте се във вътрешния си глас, размишлявайте върху своя живот и това, как вие възприемате света. Всеки знак през деня трябва да бъде възприеман като указание за нещо.

Избягвайте чуждото вмешателство – теми за личния си живот, не се препоръчва да разголвате душата си пред някого. Трябва да придобиете способността да обичате себе си, с всички плюсове и минуси.

Противопоказно е да се употребяват лекарства, цигари, груба храна – всичко, което затруднява работата на мозъка. Уязвима част на тялото в този лунен ден са ушите, не трябва да ги чистите, да ги пробивате, да се оперират.

Ден за очистване от шлаките – физически и духовни. На заболявания възникнали днес трябва да се обърне сериозно внимание, да се окаже своевременна помощ, защото нещата могат значително да се усложнят.

Подходящ е чувственият и бавен секс. Бързият секс сега не се препоръчва. Създайте романтична обстановка със свещи, цветя и нежна музика. Добре е преди любовните игри да се пие малко червено вино. Може да започнете с разпускащ масаж.

Подстрижката е крайно нежелателна. Поставя под заплаха физическото и психическо състояние.

В сънищата човек се измъчва от отрицателна енергия, в тях прониква нечиста сила.

7 слънчев ден – Денят е подходящ за всички сериозни дела, които предварително са обмислени. Може да се планира бъдещето, да се помисли за по-далечни перспективи. Започвате творчески дела. Не трябва да сте мрачни в този ден. Не се застоявайте дълго на едно място.

Автор: Ивелина Пенчева Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

Виж още:
Операцията на турската армия "Извор на мира" в Североизточна Сирия…