НАЙ-НОВИ:

Полицаи спасиха малко дете от “къща на ужасите”, не му давали храна и често го пребивали

Полицията в Украйна спаси момченце на 4 години, което било заварено да играе с употребявани спринцовки. Детето било принудено да търси храна в кофите за боклук.

Невръстното момченце живеело с родителите си, които били наркомани и често го пребивали от бой.

Украинчето всеки ден обикаляло само по улиците на град Запорожие и се оптивало да намери храна. То спяло на мръсно и мизерно място, окупиран от бездомници, информира изданието zv.zp.ua

Детето било спасено, след като съсед подал сигнал в полицията.

Момченцето било облечено с мръсни дрехи. То не можело да говори добре. Детето било видяно да влиза в порутената постройка, в която живеело заедно с родителите си. Когато дошли, полицаите открили детето и семейството му на третия етаж на изоставената сграда.

Очевидци разказват, че помещението било пълно с отпадъци и се носела ужасна миризма. Момченцето пък си играело със спринцовки и фасове.

Полицаите отвели детето в болница, където било прегледано. Открили, че има въшки, че страда от обезводняване и от простудно заболяване. Лекарите съобщили, че детето има редица вирусни инфекции и кожни болести. Веднага са започнали да лекуват момченцето. То чакало с нетърпение майка си – да го посети в болницата, въпреки че тя често го биела.

Родителите му се укривали от социалните служби. Те не работят и се издържат от детските помощи, които харчели за алкохол и наркотици.

Бащата Максим разправял на съседите, че всичко било наред, докато полицията не дошла и не отвела сина му. Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута.

loading...

Вашият коментар

Виж още:
„България е държавата, която има нула миграция благодарение на всички…