НАЙ-НОВИ:

Лунният календар за днес: Денят носи емоционален подем!

До 20 декември Меркурий ще бъда в знак Стрелец.

Луната се движи на празен ход през целия ден – от 06:23ч до 05:34ч на 2 декември

Не предприемайте нищо важно, не се договаряйте, не правете големи покупки, особено ако са за дълготрайна употреба, скъпи неща.

Не се препоръчва да се пътува, да се правят операции (освен неотложните), да се стартират проекти. Важните среща да се отложат най-добре, а ако не може, направете всички възможно да премине в неформална обстановка.

Луната e в знак Близнаци до 05:34ч на 2 декември – нашият мозък интензивно събира впечатления и генерира нови идеи, но само теоретично.

Периодът принадлежи на въздушната стихия. Ключовите думи са дейност и активност. Емоциите са повърхностни. Засилва се жизнеността, общителността, любознателността и любопитството стават по-активни. Хората са подложени на всякакви външни влияния, прекалено податливи, неспособни да мислят задълбочено и да вземат сериозни решения. В дните на Близнаци сме находчиви и неспокойни.

Силно отслабват плещите, раменният пояс и ръцете. Уязвими са също дихателната и нервната системи.

Не е добре сега да се поливат цветята, поне не изобилно, тъй като има вероятност корените да загният.

Продължава 17 лунен ден до 17:41ч на 1 декември (от 17:02ч на 30 ноември)

Денят носи емоционален подем. Трябва да има хармония, всичко хубаво да бъде в нужната мярка и на време. Стремете се да прекарате този ден в пълна хармония. Позволете си да се откъснете от всички грижи и проблеми. Може да си позволите да се смеете, да виждате смешната страна на нещата и онова, което носи радост. Всичко трябва да вършите с радост, настроение и лекота. Не бива да се напрягате, да нервничите, да се карате. Всяко униние и тъга са недопустими. Ако все пак изпитвате подобни чувства, замислете се дали вървите по правилния път.

Откажете се от всички предложения, които идват при вас днес. Не си създавайте дългове и обещания, тъй като не забравяйте, че това е ден на вътрешната свобода. В нищо не трябва да се стига до крайност.

Не живейте сега по план, защото нещата може да не се получат така, както сте ги планирали. Счита се, че този ден е свързан със Слънцето. Ден, в който трябва да бъдете щедри, да доставяте радост и да не отказвате нищо на децата, на скъпите ви хора.

Може да се яде и пие всичко, но да се избягвате това, от което може да ви стане тежко. И тъй като един от символите на този лунен ден е гроздето, хубаво е да се изпие чаша-две сухо вино – най-добре червено, подгряно с подправки и мед.

Болестите на този ден имат ярко изявени симптоми, остра и дълга продължителност. Ако е възможно не приемайте лекарства, а използвайте народни и хомеопатични средства, билкови отвари, тинктури, чайове.

Жените в този ден стават най-привлекателни. Те са трогателно беззащитни, невероятно женствени и съблазнителни. Мъжете стават галантни и щедри, готови да изпълняват всичко в името на любовта. Денят сякаш е проектиран от самите небеса за съдбовни срещи. Идеален ден за отключване на потенциала на творческите личности.

Този лунен ден има прекрасни характеристики, но поради целодневния празен курс на Луната, не могат да се използват.

Следва 18 лунен ден от 17:41ч на 1 декември до 18:27ч на 2 декември

Енергията на този лунен ден е пасивна. За някои хора този период ще бъде по тежък. Лесно можете да попаднете под чуждо влияние.

16 слънчев ден – Денят е хубав за хората, които са отговорни, ясни и изпълнителни. Не трябва да има никакъв хаос, безредие, суета. Всичко трябва да е чисто и подредено. Не е желателно да се нарушават обещанията. Следете за думите си и изобщо по-малко говорете. По-добре да не се казва нищо. Не трябва да се лъже, да се нарушава клетва или договор. За укрепване на имунната система вижте ТУК

Виж още:
Блондинката бе уволнена от шоуто на Нова тв „На кафе”…