НАЙ-НОВИ:

Ден за втори шанс

Луната влиза в знак Риби – всичко се покрива с мъглата на вълшебството.

Привлича ни тайнственото, мистичното, засилва се мечтателността. Отслабва способността за умствена концентрация, мисълта витае в облаците, а въображението от време на време се опитва да примами нашето съзнание в света на илюзиите, така че всякакви въпроси, изискващи конкретика, трудно ще намират своето въплъщение в действителността. По-подходящо е да се прекара времето в активна почивка или да се посвети на изкуството.

Трябва да се знае, че сега алкохолът, цигарите, лекарствата и наркотиците влияят по-силно от друг път. Уязвими са ходилата на краката.

До 12:57ч – продължава 7 лунен ден

8 лунен ден започва от 12:57ч на 3 декември до 13:23ч на 4 декември

Символът на 8 лунен ден е птицата Феникс. Където се появява тази необичайна птица, настъпва духовно прераждане.  Феникса изгаря и възкръсва от пепелта. Олицетворява духовното израстване. Същото се случва и с човека, както на психическо, така и на клетъчно равнище. Натрупаният в него потенциал започва да придобива форма.

Енергията на деня е много променлива, въпреки че в основата си тя дава положителен заряд на всички неща, които хората могат да планират днес. Денят дава втори шанс. Може да опитате да реализирате тези проекти, които по-рано не са ви се отдавали или за които не е останало време. Време за нови и нестандартни решения – подхождайте внимателно и не надценявайте своите възможности.

Денят е пълен с промени, също в емоционалното състояние на човека. Безпричинна смяна в настроенията. Вътрешният баланс е нестабилен. Човек се озовава в различни ситуации. Това да не ви смущава, защото е естествено при преобразование на личността – старите мисловни модели се заменят с нови или се преобразуват в съвършено различни. Да се ограничат големите и шумни компании, но в компанията на близки и верни приятели може.

Не се преуморявайте, избягвайте суетата и бързането. Не планирайте нищо, което изисква голямо напрежение. Възродете старите проекти, да ги облечете в нова форма. Особено добре е за занимания с интелектуален труд, да се работи с текстове, да се четат книги и да се решават логически задачи. Благоприятно е за миротворческа и благотворителна дейност. Бъдете внимателни с огъня.

Време за обновление. Добре е да се очистите от всичко, което ви тегли назад: душата – от предишни грехове, тялото – от отрови, дома от ненужни и стари вещи. Желателно е да преосмислите своя живот и да започнете нещо от начало.

В интимните отношения трябва да сте много внимателни в този  ден. Най-добре е да го избегнете и дори да чувствате желание и сили да го осъществите, добре е да се въздържате.

Подстрижка може само до 12:57ч., след това не се препоръчва, тъй като може да привлечете негативите на околните към себе си.

18 слънчев ден – внесете в света повече хармония и радост. Доставяйте удоволствие както на себе си, така и на другите. Хубаво е да се смеете, да се радвате, да се веселите, да има развлечения, игри и занимания с децата, раздаване на подаръци.

Автор: Ивелина Пенчева Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута.

loading...

Вашият коментар

Виж още:
Кредитните рейтинги от световната финансова криза 2007-2008 г. нямат онова…