НАЙ-НОВИ:

Ден за учение, за усвояване на нови знания

Луната е в знак Телец до 18:48ч на 10 декември – усетeте тялото си, и се насладите на всичките си сетива.

Хубаво е да сте навън сред природата. Новите начинания са съпроводени с трудности, но започнатите проекти спокойно могат да се завършат. Лунното влияние подтиква към икономии, спестявания, прави хората по-упорити, напористи, предпочит да се доверяват на себе си, отколкото да разчитат на чужда подкрепа.

Уязвими са шията, гърлото, щитовидната жлеза, ларинкса, трахеята. Избягвайте викове и студените напитки. Не трябва да се пробиват уши или да се вадят сливици. Ако имате проблеми с половите органи, точно сега е момента за преглед при лекар. Нежелателно е днес да се започне терапия с нови лекарства.

Продължава 13 лунен ден до 15:25ч на 9 декември (от 14:58ч на 8 декември)

Идеално време за духовни търсения. Активен ден, но не е подходящ за борба. Енергия ще има само човек, който ще я използва правилно през предходните дни. Човек може да проникне в тайните на Вселената, да разбере мъдростта на битието.

Ден за учение, за усвояване на нови знания, за натрупване на информация, но внимателно я отсявайте. Може да внесете изменения и корекции в плановете, делата и проектите си. Ако се върнат стари проблеми към вас, отнесете се към тях спокойно, без излишни нерви. Енергията на деня ще ви помогне да се отървете от бремето на миналото.

Подстригвате до 15:25ч, но ако го правите сами. Не е подходящо за посещение на фризьорски салон, не поверявайте днес своята енергия на друг човек.

Следва 14 лунен ден от 15:25ч на 9 декември до 15:55ч на 10 декември

Един от най-мощните дни на лунния месец. Втози лунен ден може да стартирате нови начинания. Време за решителни действия. Последна възможност да направите нужните корекции. Избягвайте пасивния начин на живот. Ако не използвате енергията, която Луната ви дава, тя ще бъде напразно пропиляна. Всички дела започнати сега, завършват благополучно, тъй като носят в себе си информация, която способства реализацията им. След пълнолунието, ще можете да жънете това, което сте посели през първите две фази на Луната.

Денят носи тайно знание, свързан е с източниците на информация. Полезно е да работите със свещени текстове, да се чете езотерична литература. При човек може да се отвори третото око, ако целенасочено е работено върху това.

Хората, които имат слабо развита Луна, не трябва да се гледат в огледалото, да използват парфюм, да натоварват зрението си. Всяка физическа работа е полезна. Това ще ви помогне да избегнете тъгата и меланхолията, която днес може да ви нападнат.

Това е специален ден за мъжете. Жена, която дълго и безуспешно сте ухажвали, в този лунен ден може да бъдат покорена, но ако опитите и сега се окажат неуспешни, то по-добре се откажете окончателно. Това е последният шанс на вашите опити.

Благоприятен ден за сексуални отношения при семейните двойки. Може да изпробвате нови техники, нови места.

24 слънчев ден – Ден на тежки изпитания – най-стресиращият и напрегнат слънчев ден, изискващ големи усилия. Това е ден на разгула на тъмните сили, затова е необходимо да се прояви повече бдителност и предпазливост във всяко действие. Много труден ден, който служи за проверка силата на собствената вяра. Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

loading...

Вашият коментар

Виж още:
Днес, 9 декември, Церемонията по връчване на Годишните награди "Добрият…