НАЙ-НОВИ:

Ден за трансформация, алхимия и преображение

От 25март до 8 април Марс е в съвпад със Сатурн – това носи трудни и проблемни сценарии, възникват пречки и трудности, но ако проявите издръжливост и изобретателност, препятствията могат да бъдат отстранени и проблемът да бъде решен.

Често тези енергии предизвикват раздразнителност, и води до конфликти. През това време човек може да срещне грубост, жестокост, натиск, злоупотреба с власт или опити за манипулация. Сега е опасно да се влиза в конфликт с началници. Увеличава се броят на произшествията, инцидентите, терористични актове и хулигански прояви. Пазете се от падане от високо, срутване, внимателно шофирайте.Advertisement

Луната е в знак Близнаци до 14:44ч – повърхностни емоции. Може да се почувствате раздвоени.

Уязвими са плещи, ръце, рамене, пръстите на ръцете, нервната система, дробовете.

Луната се движи на празен ход до 14:44ч – време, в което не трябва нищо ново и важно да се предприема.

В 14:44ч Луната преминава в знак Рак. Хората стават по-чувствителни и лесно раними. Затварят се в себе си и се потапят в своя вътрешен свят. Благоприятно е за почистване на дома, за пране, чистене, грижа за дрехите и обувките.

Уязвими са стомаха, дванадесетопръстника, млечните жлези.

Продължава 7 лунен ден до 11:10ч на 31 март (от 10:27ч на 30 март)

Доминиращ 8 лунен ден от 11:10ч на 31 март до 12:01ч на 1 април

Символ на деня е митичната птица Феникс, която изгаряйки, всеки път тя възкръсва от пепелта. Същото се случва и с човека, както на психическо, така и на клетъчно равнище.

Активен ден, в който могат да настъпят непредвидени събития. Време за втори шанс, второ дихание. Може да възродите старите проекти, да ги облечете в нова форма. Ден за трансформация, алхимия и преображение.

В този ден могат да възникнат нерешени и забравени проблеми, да напомнят за себе си стари дела. Важно е бързо да отреагирате. Не трябва да им оставяте време за развитие. Ден на промените. За по-бавните хора времето е неблагоприятно, затова те трябва да проявят малко повече активност.

Болестите започнали в този 8-ми лунен ден могат да бъдат опасни. Често грешно се диагностицират. Може да се проведе гладуване, да се направи изчистване на стомаха и червата.

Най-малките спорове в къщи или в службата трябва да успеете да изгладите, защото от тях може да се получи сериозен конфликт и да се стигне до неприязън на един към друг. Не бива да се правят интриги, нито да се злослови в този ден.

В интимните отношения трябва да сте много внимателни в този лунен ден. Най-добре е да го избегнете и дори да чувствате желание и сили да го осъществите, по-добре е да се въздържате.

Подстригване – Само до 11:10ч, след това не се препоръчва.

Практика на 8-ми лунен ден

Добре  е да се очистите от всичко, което ви тегли назад: душата – от предишни грехове, тялото – от отрови, дома от ненужни и стари вещи. Желателно е да преосмислите своя живот и да пробвате да започнете нещо от начало.

Полезно е да се отиде на църква, да се поговори със свещеник или духовен учител. Поседете в храма, погледайте пламъка на свещта, това ще ви изчисти от натрупаните негативи.

Вода събрана в 8-ми лунен ден от водоизточници и извори, съхранява своите целебни свойства в продължение на целия лунен месец. Тя може да се използва за практиката или пък за светена вода.

Насаме със себе си се покайте за греховете си и ги изведете като тежко бреме отвътре навън. Използвайте визуализация. След това извършете обикновено измиване с водата като го правите едновременно с молитва и си представяйте как заедно с водата се отмиват греховете и си отиват.

11 слънчев ден – Препоръчва се всичко да се прави с лекота, бързина. Занимавайте се с много дела, не зацикляйте само върху едно нещо. Важно е да се реагира веднага на променящите се ситуации. Обмислянето на решения не се препоръчва сега. Хубаво е да се приведе дома си в ред. На децата не трябва нищо да се отказва, направете им подарък.

Автор: Ивелина Пенчева

Източник: novini.bg Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

Виж още:
Мария Попова е реаниматор във Франция - една от една…