НАЙ-НОВИ:

Ден с мощна енергия – събужда в човека чувство за справедливост!

Луната е в знак Телец до 00:29ч на 9 септември – благоприятен период за развитие на по-рано започнали дела.

Внася известна умиротвореност в живота. Хората са леко апатични.  Полезно е да се занимавате с изкуство – да пишете стихове, да пеете песни да рисувате и др. подобни. Търпение забележително нараства. Увеличава се силата на волята ни. На преден план излизат материалните интереси и предпочитания. Луната подтиква към икономии и спестявания, прави хората по-упорити и напористи, предпочитащи повече да се доверяват на себе си.

Уязвими са шията, гърлото, щитовидната жлеза. Пазете гласовите връзки, гърлото от студени напитки, врата от стоене на течение, правете упражнения за шията, отложете ходенето при зъболекар.

Продължава 21 лунен ден до 22:54ч на 8 септември (от 22:27ч на 7 септември)

Денят има мощна енергия, която събужда в човек чувство за справедливост, решителност, смелост. Символът на деня е Конят, Колесницата, Пегас – олицетворяващи безкрайната надежда и активното движение към постигане на по-висока цел.

Активен ден, препоръчва се да се движите напред, да получавате, да постигате триумф, да бъдете верни на себе си и на принципите си, но е важно да сте честни и справедливи. Времето на пробуждане на таланти, което означава, че трябва да се занимавате с това, което отдавна сте искали, но не сте намерили възможности. (не забравяйте за празния ход на Луната)

Луната се движи на празен ход от 15:48ч до полунощ. Нищо важно не предприемайте.

Този ден се нарича „ден на братството“. Всякакви колективни дейности са благоприятни. Сега не бива да оставате сами дълго време, нужно е да сте по-близо до хората, да прекарате този ден с приятели или колеги от работа. Ако сте имали първата си среща в двадесет и първия лунен ден, смятайте себе си за късметлия. Тези отношения често се превръщат в сериозни.

В този ден е необходимо да се отхвърлят съмненията и да се запази чистотата на мислите. Не бива да се проявява егоизъм, дребнавост. Останете на страната на справедливостта и защитавайте своето мнение. Не лъжете и не позволявайте на другите да ви лъжат. Може би ще се събуди у вас желание за ред, стабилност или промени.  Чувствайте се свободни да решавате натрупаните вътрешни проблеми, бъдете активни и упорити в постигането на целта си.

Слушайте интуицията, тя знае отговорите на всички въпроси и днес със сигурност ще е вашият най-добър съветник. Търсенето на изчезналите животни и хора може да бъде увенчано с успех. За крадците, престъпниците и мошениците денят е изключително неблагоприятен. Престъпленията им бързо ще се разкрият, а отмъщението няма да се забави да ги застигне. Болестите, които се появяват днес, могат да бъдат опасни и непредсказуеми.

Сексът трябва да бъде активен, енергичен, креативен, изпълнен с нови идеи, техники и позиции. Днес сексът е творчески акт. Представете си, че телата ви са в ръцете на Божествен Скулптор, който ви извайва чрез Любовта. Предайте се на фантазиите си, не се сдържайте.

Подстрижката в този лунен ден е благоприятна, тъй като ще донесе радост и успех. Ще бъдете уверени в себе си, добре ще изглеждате и ще привличате вниманието. Ако възникнат проблеми с финансите или със здравето, то подстрижете малко, няколко косъма и всичко ще се реши от само себе си.

Някои мистични училища твърдят, че благотворителните дела, извършени в двадесет и първия лунен ден, няколко пъти увеличават добрата карма и помагат да се освободим от отрицателната.

Следва 22 лунен ден от 22:54ч на 8 септември до 23:27ч на 9 септември

22 слънчев ден – Денят благоприятства освобождаването от всичко старо и ненужно. Живейте по интуиция, вслушвайте се във вътрешния си глас.  Необходимо е да се освобождавате от всякакви зависимости. Добре е в този ден да се прави свободен избор. Могат да станат внезапни промени в живота. Например да тръгнете на пътуване без да сте го планували или да направите нещо спонтанно.

Автор: Ивелина Пенчева
Астролог Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

Виж още:
По случай християнския празник Рождество на Пресвета Богородица, на 8…