НАЙ-НОВИ:

Ден на висшата небесна мъдрост

Луната е в знак Телец до 16:47ч на 12 август – благоприятно е за физическа работа със земята и растенията.

Хубаво е да сте сред природата, да стоите повече време на слънце, да ходите боси, да се насладите на вкусна храна, на красиви гледки, на комфортна обстановка.

Това е чудесно време за решаване на практически въпроси. Добре е да се отложат делата, които изискват бързи реакции, бързи решения и съобразителност. Хората сега са по-практично настроени, с материална нагласа. Повече се интересуват от битието.

Избягвайте да пиете студени напитки, както и викането.

Да се избягва хирургична намеса в областта на гърлото, носа, ушите, врата, ларинкса, трахеята,  щитовидната жлеза, тъй като сега са много уязвими.

Доминиращ 22 лунен ден от 00:00ч на 11 август до 00:26ч на 12 август

Ден на висшата небесна мъдрост. Символът е слонът Ганеша. Денят е добър не само за получаване на знания, но и за предаването им, както и на ценния опит. Пред човек се откриват нови възможности, затова трябва да бъдете отворени и възприемащи. Някои езотерици сравняват този лунен ден като „златният ключ”. Полезна информация може да дойде отвсякъде – в автобуса, от радио и телевизия, случайно дочут разговор и т.н.

Време, когато пред човек се откриват широки перспективи за достигане до щастието,  от които трябва да се възползвате. Необходимо е да видите положителната страна на всичко, което се случва с вас.

Добре е да проявите своята щедрост и великодушие, да направите подарък на някого.

Днес е необходимо да дишате много чист въздух. Ако не можете да сте навън, по-често проветрявайте помещенията.

Препоръчва се да се посветите на дома и домашната работа. Бъдете щедри по отношение на децата. Пазете си нервите и здравето.

Не трябва да се рискува, защото това може да повлече след себе си много непредсказуеми и неуправляеми събития.

Не трябва да се претоварвате физически и емоционално. Избягвайте излишното натоварване със спорове и конфликти.

Не трябва да се предприема нищо ново, никакви действия, от които да очаквате успех или наслада.

Денят е добър за медитация върху сакрални символи, мандали, карти таро. Четенето на свещени книги могат да ви разкрият нов смисъл за нещата.

Единственият лунен ден, когато употребата на сладко е желателно и се приветства. Употребявайте повече зеленчуци, изобщо растителна храна в големи количества. Заболявания появили се днес са доста опасни.

Благоприятно е за покупки на дрехи и украшения, за неща доставящи удоволствие.

В този ден има смисъл само подравняването на косата, да оправите линията на бритона. Неудачен лунен ден за резки промени във външността.

Символите в съня ви ще ви помогнат да разберете в коя част от своята Душа трябва да внесете светлина и радост, къде постоянно допускате грешки и кое ви пречи да усетите пълноценно радостта от битието. Сънищата често се сбъдват, но само тези на разсъмване имат значение. Добър знак е, ако сънувате книга или ключ, показва, че предстоят големи промени към по-добро.

24 слънчев ден – много труден и критичен ден, който служи за проверка силата на собствената вяра, на съвестта и жизнените принципи. В този ден става разгула на тъмните сили, затова е необходимо да се прояви повече бдителност и предпазливост. Повече време се старайте да прекарате в дома си в уединение и мълчание, четене на книги. Добре е да се направи изчистване организма и тялото.

Автор: Ивелина Пенчева
Астролог Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

Виж още:
Вижте най-новите данни според worldometers.info  Държава  Брой   случаи  Нови   заразени…