НАЙ-НОВИ:

Луната е в знак Козирог: Ден на небесните дарове

Луната се движи на празен ход от 11:30 часа до полунощ. Да не се предприема нищо ново и важно. Луната е в знак Козирог – до 00:25 часа на 10 септември.

Луната се намира в дома на Сатурн – бог на времето, търпението, строгостта и изпитанията. Стихията на земята прави емоционалният фон в този период един от най-стабилните. Хората се държат по-предпазливо, по-спокойно, преобладават конкретността, практичността, рационалността.

Уязвими са коленете. Да не се ходи при чакръкчии за наместване на кости и лекуване на гръбначния стълб. Днес избягвайте да ходите на зъболекар и да вадите зъби.

Продължава 10 лунен ден от 16:48 часа на 8 септември до 17:35 часа на 9 септември

Добрата характеристика на 10 лунен ден съвпада с празния курс на Луната, можете да се възползвате от някои съвети само до 11:30 часа.

Добър и светъл ден. Символът на този лунен ден е фонтан, той символизира неизчерпаем чист източник на енергия, вдъхновение и мъдрост, така че днес наистина може да се счита за много чист и продуктивен ден.

Енергията на 10 лунен ден е в разгара си, чудесен ден за извършване на умствена и физическа работа. Вече има достатъчно енергия и е време да я използвате за създаване и осъществяване на вашите планове. Всички дела се развиват добре. В този ден е добре да започнете нещо ново, да регистрирате фирма, да сключите брак, късметът ви придружава във всичко. Хората сега са дружелюбни и предразположени към общуване, с радост споделят своя опит.

10-ти лунен ден е ден на небесните дарове, днес сякаш като по вълшебство всичко е лесно, случайно купен билет за лотария може да се окаже печеливш или може да се окажете при някоя разпродажба и да купите нещо, за което отдавна мечтаете на изгодна цена. Делата, които сякаш стигаха до безизходица, намират своите решения, ден на знанието. Знанията, придобити днес, ще служат като знак, който показва дали следвате правилния път и накъде трябва да продължите.

Този ден е много подходящ за срещи, романтични отношения. Връзките с противоположния пол ще донесат радост и силни връзки. Най-добрият вариант днес е да отидете сред природата до чист източник на вода. В никакъв случай не стойте в такъв ден у дома на дивана близо до телевизора. Хубаво е да пътувате. Възможността за срещи с нови хора в това пътуване е висока.

Днес е подходящ ден да започнете изграждането на нов дом, оранжерия или баня, също е добре да започнете ремонти в къщата или апартамента. В домакинските дела всичко ще се получи добре.

10 лунен ден е добре да се посвети на семейството и семейните традиции, както и срещи с роднини. Изразете чувствата си на вашите близки, нека знаят, че ги обичате, цените и държите на тях. Това ще укрепи връзките ви, ще ви направи щастливи.Благоприятно е да съберете близките си на семейна трапеза.

Болест възникнала в 10-ия лунен ден е свързана с рода, семейството, това е кармично заболяване. Уязвими са ребрата, гръдните прешлени и лакътните стави. Добре е да се пие светена вода, “сребърна” вода, минерална вода (не газирана). Изобщо пийте повече течности. Водата сега има специална лечебна сила. Особена енергия излъчват чистите природни източници на вода днес и е добре да се посещават.

Не трябва да се допускат спорове, разправии, защото ще останат за дълго време (ще пуснат корени) и последствията може да са непредсказуеми. Ако влюбените скоро са имали спорове, сега е добро време за помирение. Ще настъпи мир, а всичко лошо ще остане назад в миналото. Сексът обещава да е пленителен и ще донесе огромно удоволствие на двамата партньори.

Възможно е в съня си да сте сънували стар прародител или дух – пазителят на вашия род.

Следва 11 лунен ден от 17:35 часа на 9 септември до 18:15 часа на 10 септември

23 слънчев ден – Ден на свободата. Спокойно се отпуснете и се оставете на потока на живота. Трябва колкото може повече да се радвате на деня, на малките неща, на живота, а не да се уединявате и да се предавате на унинието. Време за покаяние, но и за любов. Денят е подходящ за благородни начинания.

Автор:  Ивелина Пенчева (ASTROLOGIA*Lin) За укрепване на имунната система вижте ТУК

Виж още:
Промяната на програмната схема на БНТ, свалянето от ефир на…