НАЙ-НОВИ:

Ден на грехопадението. Бъдете внимателни!

Венера е в квадратура с Марс (влияние до края на седмицата) – не позволявайте на емоциите да ви ръководят, не вземайте бързи решения. Засилват се романтичните и сексуалните нужди, но намалява способността на тяхното реализиране.

Енергиите в този период могат да причинят емоционален стрес, разногласия и проблеми в личните взаимоотношения, в общуването с партньорите и колеги. Не позволявайте на емоциите да ви ръководят, не вземайте бързи решения.

Венера е в съвпад с Нептун – неблагоприятен за финансови транзакции и важни решения. Практичността клони към нула. Съществува опасност от парични и други измами, интриги, така че е необходима  предпазливост.

Луната е в знак Риби до 13:52ч на 29 януари.

Периодът е подходящ за благотворителна дейност и за творчески занимания. Повишава се интуицията, сантименталността и мечтателността.  Може да се използват духовни практики. Чудесен ден за духовни инициации.

Уязвими са ходила, пръсти на краката. Може да провеждат лечебни процедури в тези области, но не е подходящо за никакви операции. Да се внимава с лекарствата, наркотичните вещества и алкохола, чието действие се засилва. Полезно е да бъдете сред природата, особено при водоеми – това повишава тонуса, засилва менталната енергия.

Продължава 3-ти лунен ден до 09:26ч (от 08:55ч на 26 януари)

Следва 4-ти лунен ден от 09:26ч на 27 януари до 09:52ч на 28 януари

Символ на 4-ти лунен ден е “Райското дърво” или “Дървото на познанието”. Спомнете си за Адам и Ева които вкусили от забранения плод и са извършили грехопадение. И този ден е такъв – ден на грехопадението. Възможни са всякакви изкушения, съблази, може да ви се наложи да избирате между добро и зло. Затова е най-добре да прекарате деня в уединение, да практикувате изкуството на богатите “нищонеправене” и да не вземате бързи решения. Особено актуална е поговорката днес: “По-добре десет пъти премисли, тогава режи”.

Това е двойствен ден.  Ако обръщате внимание на знаците на съдбата, то може да определите дали държите правилен курс. Преобладава излишна импулсивност.

Не е подходящо да се започват сериозни дела. Няма да донесат очаквания успех. Избягвайте събеседване за нова работа, тъй като може да завърши с провал. Не влизайте в спорове с началниците си.

Контактите следва да се ограничат днес. Не е особено подходящо да се работи в екипност. Желателно е да останете пасивни и повече време да прекарате в уединение. Ако не можете да останете сами или не ви допада, тогава прекарайте в семеен кръг, но по-добре не излизайте, ако е възможно. Може да имате активни контакти, но се въздържайте да вземате бързи решения. Забранено е да се произнасят лоши думи даже мислено, защото сега притежават голяма сила. Не трябва: да се тръгва на пътешествие, да се късат цветя, да се режат дървета.

Болестите възникнали днес, може да получат усложнение и да бъдат продължителни, ако не им се обърне веднага сериозно внимание и не започне лечение навреме. Протичат тежко. Особено уязвими са адамовата ябълка, гръкляна и шийните прешлени.

Бъдете внимателни в интимните взаимоотношения и да се използват по-леки форми на секс. Ако жената е девствена, то се препоръчва да не го прави за първи път точно сега.

Подстригването не е най-доброто решение в този ден. Замислените цели и дела могат да се провалят.

13 слънчев ден – пречиства се негативната енергия. Всяка лоша мисъл днес може да се въплъти в реалност, затова следете внимателно за думите, които изричате и контролирайте хода на мислите си. Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута.

loading...

Вашият коментар

Виж още:
Благотворителен концерт под надслов „С музиката на Моцарт“ ще се проведе…