НАЙ-НОВИ:

Чарли Шийн отказа попечителство над 10-годишните си близнаци

Чарли Шийн отказа да вземе попечителство над 10-годишните си близнаци, докато майката Брук Мюлер лекува зависимост към наркотиците.

Актьорът, който е болен от СПИН и има не по-малко бурно минало от бившата си, се опасява, че ако ѝ вземе децата, тя съвсем ще се погуби, пише PageSix.

„Чарли не е готов за пълно попечителство над децата си от Брук. Той се тревожи, че ще я прати към пропастта, тя ще  повтори всички неща, които той е правил през годините“, коментира източник пред медията.

Преди броени дни медии са написали, че Брук се появява на вратата на познат в Хемптънс с куфар, пълен с наркотици. Папарашки снимки разкриват,  как тя шмърка кокаин на задната седалка.

В момента тя се лекува в клиника, но е много уязвима. Двете ѝ момчета са поверени на нейната майка, която ги гледа в Бевърли Хилс.

„Чарли е много притеснен от ситуацията смята, че тя ползва парите от издръжката на децата, за да задоволи пристрастеността си“, добавя източник.

Брук и Чарли станаха съпрузи през 2008 и се разделиха 2 години по-късно. Двамата имат близнаците Боб и Макс, а Шийн има още две дъщери от брака си с Денис Ричардс. Той плаща на Брук – 55 000 долара месечна издръжка. Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута.

loading...

Вашият коментар

Виж още:
Докато държавата не подпише договор с  Volkswagen ("Фолксваген") нищо не…