НАЙ-НОВИ:

Чанета дебнат отвсякъде, но родната милиция ни пази

Министърът Младенов да не би да е подал оставка, пък аз да не съм разбрала?

Елена ДЮЛГЕРОВА

Колко пари потрошихме данъкоплатците, за главата на някакво си Чане? Чането дебне и бди. Бдяла била и полицията, от цяла България.

Майко мила, ами ако беше някой неместен, Непознат, неразпознаваем? Ей така, дошъл да трепе. Има такива случаи в Европа, в Америка също. Нейсе. Пак същото щеше да бъде.

image0 (9K)

У нас Чанета дебнат отвсякъде, а родната милиция ни пази.

Два въпроса. Пази ли ги Чанетата родната полиция, или родната полиция е толкоз некадърна и невменяема, че едно Чаненце да не може да намери?

От невръстен пубер, на Чане полицията му има данните, профила. Затворник бил – кой го е разследвал, та да иде в затвора – местната полиция. Защо е толкова загадъчен както за същата тази полиция, така и за целокупната система на МВР?

На шестия ден пуснаха описание как бил облечен в деня на изчезването му (?!). За луди ли ни имат да ни докладват подобно шизоидно “откритие”. “Ексклузивно” при това. Ами човекът може брада да е пуснал за тая седмица, бе ало, криминалистите! Варианти много, вие ги коментирайте, това ви е работата.

—-

Днес видях, загледах се – жандармерия и полиция от цяла България в центъра на Костенец. Разхождат си се най-спокойно из центъра на градеца с видимо доволни и дори засмени физиономии. Пият минерална вода и не изглежда да са в акция. То, добре, че друго не пият, де. Бодрички са. В готовност.

Чак им завидях на момчетата. Командировка, братче, почивка. Може и някоя премийка за тежък труд да падне.

Сладури, униформени.

А впрочем, министърът Младен не подаде ли оставка? Че съм се зачудила какво прави това момче.

  Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Виж още:
Репортерката Дженифър Равало, която се оплака от сексуално посегателство от…