НАЙ-НОВИ:

Успя ли Джонсън да накара Макрон да приеме исканията на Лондон за Брекзит?

Британският премиер Борис Джонсън се срещна днес в Париж с френския президент Еманюел Макрон. Джонсън разговаря вчера в Берлин и с германския канцлер Ангела Меркел, за условията по британското напускане на Европейския съюз.

В политиката е жизненоважно да следваш волята на гласоподавателите след референдум и поради това трябва да излезем от Европейския съюз на 31 октомври със сделка или без… “, каза днес британският премиер във френската столица. Той увери, че при никакви обстоятелства правителството му няма да въвежда “твърда граница” между Ирландия и Северна Ирландия.

Борис Джонсън, който е известен популист, се опива да убеди своите сънародници, че може “за извие ръцете” на европейските лидери и да договори условия за излизането на Великобритания от Европейския съюз, които са изгодни предимно на британците. Това обаче едва ли ще се случи, коментират политически наблюдатели.

В потвърждение Макрон заяви днес, че няма време да се договоря нова сделка за излизането на Великобритания от Европейския съюз. Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута.

loading...

Вашият коментар

Виж още:
Спешна операция спаси намушкан в сърцето мъж Спешна операция спаси…