НАЙ-НОВИ:

Бойко Борисов: Оставките са пречистване! Има кой да ме наследи в ГЕРБ

“Има и момчета, и момичета, които са много добри да ме наследят”, разкри лидерът на ГЕРБ

“Оставките са нещо много нормално, те са пречистване. Никой не се е родил премиер, министър или депутат. По-ненормално е да не си дават оставките, когато има проблем”, каза министър-председателят Бойко Борисов в „Тази сутрин” по бТВ. Той припомни за „лъжата Костинброд” и предрече “Костинброд 2”.

„Точно в деня на размисъл, когато не може да се реагира. БСП занесоха сигналите в прокуратурата. Те в това са най-добри и нямат друг шанс. В учебника на КГБ пише следното: „Най-добрият начин да унищожиш един човек е да подбереш избрани истини за него и след това да ги съчетаеш в някаква комбинация”. Тръгва информацията, ГЕРБ губи 6 процента заради Костинброд и след това се оказва, че няма фалшиви бюлетини, нито автобуси с двойни дъна. В четвъртък-петък ще се готвим за реакция”, каза Бойко Борисов.

„Те виждат, че като аргументи няма какво да направят. Разчитаха, че със злоба и жлъч ще разклатят партията. Уплашиха се, защото направеното от ГЕРБ няма алтернатива. На този фон е нашата листа с компетентни и знаещи хора – на базата на какво да ни победят”, попита Борисов.

„Силата на ГЕРБ са местните структури, връзка с хората и грижа за всяко населено място. Именно с това те привлякоха вниманието ми”, каза от своя страна водачката на евролистата на ГЕРБ Мария Габриел. По думите й, злоупотреби има навсякъде, но важното е държавата да не ги замазва и да поеме отговорност.

„Това ни отличава от другите и бихме искали да видим това и в другите представители на политическите сили”, допълни Габриел.

„В последния доклад на Европейската сметна палата, във връзка с докладваните опити за измами, България стои много добре пред страни като Холандия, Франция, Германия и Австрия. Когато вземем предвид злоупотребите спрямо общия брой получени евросредства отново сме в златната среда и изпреварваме държави като Италия, Франция и Унгария”, поясни Мария Габриел.

“Аз съм създал партията, в това съмнение няма. Аз съм дал задачи. Няма да съм вечен, вижте какви прекрасни хора имаме. Има и момчета, и момичета, които са много добри да ме наследят”, разкри лидерът на ГЕРБ Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

Виж още:
Държавните граници днес все по-малко имат значение. Кои са седемте…