НАЙ-НОВИ:

Благоприятно време за прояви на близост, за признание в любов

Венера в квадратура с Марс – прояви като силно концентрирана проява на любов на физическо ниво, характерни ще са проблеми в романтичните и сексуалните отношения. Може да се прояви чувство на ревност, собственически инстинкт. Сексуалните излишества или недостатъчното внимание към чувствата на другия могат да създадат проблеми.

Меркурий в секстил с Венера –  характеризира се хармоничното общуване с любими хора, близки, познати, жени, делови партньори. Благоприятно е за говорене пред публика, за реклама, за среща с изкуството, музика и развлечения. Нагласата към света е „карай я по-леко”.

Луната е в знак Овен до 11:45ч на 6 септември – добро време да се преодолее страхът, безпокойството от правенето на нещо за първи път.

В настроението има напор на чувства и нетърпение за действия. Вместо да подходите към проблема отстрани, атакувайте го с главата напред. Ако ви обхване справедлив гняв, то Луната ще ви даде кураж да защитавате справедливостта. Тя ще ви вдъхнови да се борите. Включвайки се в борбата винаги е рисковано, но понякога това води до промени към по-добро. Овена дава непобедима енергия и вярата, че всичко е възможно. Но може да се появи вътрешно нетърпение, раздразнение, прибързаност и непредпазливост в действията, което да доведе до спорове и кавги.

Да се избягва приемането на голямо количество алкохол, силен чай и кафе. Най-добре да се заменят със сокове и чиста вода.

Много внимателни бъдете на пътя независимо дали в ролята на пешеходец или шофьор. Внимавайте при работа с остри предмети, взривни вещества и огън.

Уязвима е главата и всичко по нея.

Продължава 17 лунен ден до 21:18ч на 4 септември (от 20:56ч на 3 септември)

Ден за вътрешна свобода, разкрепостеност, захвърляне на задръжките, веселие и радост. Луната освобождава хората от всякакви стеснения и комплекси. Този лунен ден е свързан с интуитивното познание, екстаза, вътрешното преображение.  Емоционалният подем е нужно да се направлява в творческото русло, да се даде възможност да се разкрие душата в творчеството или любовта.

Днес комуникацията с хората носи радост. Денят е страхотен за партита, танци, масови мероприятия, банкети, приятелски срещи, романтични срещи и сексуална интимност. Благоприятно време за прояви на близост, за признание в любов. Прекрасно време за сключване на брак и за сватба.

Някои хора в седемнадесетия лунен ден губят контрол над себе си, изпадат в буйство или пиянство. Не трябва обаче да се отива в крайностите. Необходимо е да има хармония, всичко хубаво да бъде с нужната мярка. В никакъв случай не трябва да бъдете тъжни или ядосани от обстоятелствата. Днес е по-добре да се отпуснете и да прогоните тежките мисли. Бъдете позитивни, избягвайте спорове и още повече конфликти. Не правете това, което не ви харесва, само защото „трябва”. Забравете за всички проблеми и грижи. Погледнете към отсрещния пол и флиртувайте. Днес трябва да се леят чувства само от любов. Повече се веселете и се смейте! Ако можете – танцувайте!

С енергията на 17 лунен ден са свързани бъбреците, надбъбречните жлези и ендокринната система. Хората със заболявания на щитовидната жлеза са особено уязвими. Подходящи са всякакви лечения, свързани с енергията на словото и звука, билки, минерали, всичко, което ни дава природата. Физическото натоварване да бъде умерено. В храната не се ограничавайте. – Днес е подходящо да се пие вино – най-добрият избор ще бъде червено сухо вино.

Добър ден за изясняване на заплетени взаимоотношения, както лични, така и делови. Дадената дума трябва да се спазва, затова не поемайте обещания, ако не сте сигурни, че ще ги изпълните. Добро време да си устроите малък семеен празник, да се съберете цялото семейство и да се насладите на взаимното общуване.

17-ти лунен ден е празник за любовта и секса. Колкото повече, толкова по-добре. Отпуснете се и се отдайте на воля на преживяването! Не се ограничавайте в нищо, стига да е приятно и за двамата партньори. Насилие не трябва да има.

Подстригване, ако не планирате големи промени. В противен случай е по-добре да се въздържате.

Удачен ден за всякакви покупки. Главното условие е да изпитвате радост и да сте в приповдигнато настроение, когато придобивате закупеното.

Ако сте сънували неприятни сънища, кошмари, то значи, че сте неудовлетворени, отдавна не можете да изпитате радост от живота и имате недостиг на вътрешна свобода. Не си позволявате да се отпуснете. Необходимо е да се освободите от собствения си затвор, в който сами сте се поставили. Ако сънищата са били приятни, значи всичко се развива в живота ви правилно.

Следва 18 лунен ден от 21:18ч на 4 септември до 21:39ч на 5 септември

18 слънчев ден – Хубаво е да се смеете, да се радвате, да се веселите, да има развлечения, игри и занимания с децата, даване и получаване на подаръци. Препоръчва се да бъдете в приятна компания, да общувате с приятели. Добре е да се обменя информация и опит. Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

Виж още:
Регионалният инспекторат по образование в Стара Загора обявява следните свободни…