НАЙ-НОВИ:

Барбара Брилска за Стефан Данаилов: “Сбогом, любов”

Полската актриса се прости с една от големите си любови – българския актьор Стефан Данаилов с думите: “О, много съжалявам, че Стефан е напуснал този свят. Как ще го изпратя ли – със “Сбогом, любов”. Съжалявам, че прекъснахме връзката си, че не се получи между нас. Тя бе повече приятелска в последните години, но не бяхме се чували отдавна.”

Мастера почина на 27 ноември след тежко боледуване.

“Заради него се разведох, бях много влюбена в него, исках да се съберем, но синът, когото родих, не е от Данаилов”, сподели само пред “България Днес” преди година красавицата.

“Нямам син от Барбара Брилска! Момчето й си има баща, дори е кръстен на него. За мен отношенията ни бяха авантюра, за нея, по-късно разбрах, че са били важно събитие в живота й.” Големият Стефан Данаилов приживе обясни слуховете, които витаят около любовта му с красивата полякиня.

В  интервю за руската преса Барбара призна, че в края на 70-те години е изживяла бурна и романтична “лав стори” с най-красивия по онова време български актьор Стефан Данаилов. Само преди година на бял свят излезе дълго прикриваната връзка между двамата.

И именно срещата с него я кара да зареже неверния си съпруг и да се хвърли презглава в романтичната авантюра.

Уви, скоро чувствата на Ламбо охладняват и той за пореден път се прибира при единствената си и незаменима съпруга Мария.

“Преди да се срещнем във филма “Умирай само в краен случай”, бях гледал Барбара в няколко филма – все пак тя бе най-известната полска актриса по онова време. Красавица. Снимахме в Лондон, но нямахме сцени заедно. Режисьорът Милен Гетов ни събра на среща в една от стаите на хотела, където бяхме настанени. Тогава за първи път я видях с други очи. Барбара беше с бял гащеризон. Екзотична дама, имаше нещо специално в нея. Коста Цонев, също ценител на женската красота, й беше хвърлил око. Аз си кротувах. Срещата приключи и нищо.

След няколко дни се видяхме във фоайето на хотела и отидохме в едно бистро. Аз пийнах две-три бири, тя май нищо не пи. После се прибрахме по стаите. Това, което Барбара разказва в нейната автобиографична книга, е повече литература. Истината е, че работата ми по филма свърши по-рано и за да спестят пари, от продукцията ми казаха да си тръгвам, уж, нямало свободни легла. Тогава аз отидох в нейната стая.

Останах там няколко дни. Беше красива авантюра, но не и любовна история. Чак когато й прочетох книгата, разбрах, че за нея срещата ни се е превърнала във важно събитие. Но за мен беше само флирт”, коментира актьорът отношенията си преди години с Брилска.

С днешна дата 78-годишната Барбара Брилска е съсредоточила живота си главно върху сина си – Людвиг-младши. Тя е щастлива със сина си и котката. “Людвиг учи в три факултета. Вече завърши. Паднал се е на мен, красив е. Но за съжаление, това не е най-важното. Важно е да е щастлив – достатъчно е парченце щастие, за да се случи чудо на всеки от нас”, споделя Барбара в интервю за руската преса преди месеци. За укрепване на имунната система вижте ТУК

Виж още:
Има няколко причини, които определено спъват  пътя към благоденствието. Лекомислено…