НАЙ-НОВИ:

Български сериал ще тръгне едновременно в 9 балкански държави

Вторият сезон на българския сериал “Връзки” ще тръгне от април едновременно в девет балкански държави, съобщиха от Fox Life. “Драмедията” (от драма и комедия) за разпадащото се семейство на брачен терапевт, изигран от Михаил Биллалов, първоначално бе снимана за TV7, преди да се излъчи по с успех по bTV, а в момента е в балканската мрежа на Fox.

Историята проследява любовните трепети в сравнително заможното семейство на Тони (Биллалов). Той е женен от години за успешната и властна архитектка Мика (Лилия Маравиля), но бракът им върви по инерция. На път за едно от нейните събития той блъска колата на привлекателна сексуална терапевтка (Яна Маринова), която бързо го прави свой любовник.

Същевременно известен мафиот (Валери Йорданов) се опитва да прелъсти Мика, като й възлага преустройството на своята къща. Естествено, накрая се оказва, че всички са свързани. Повествованието в сценария на Ваня Николова се води от дъщерята на Тони и Мика, тинейджърката Дара (Анжела Недялкова), която има собствени проблеми. Участват още Анета Сотирова, Николай Ишков и Лорина Камбурова.

Режисьори на поредицата са Димитър Димитров и Виктор Божинов, познат и от “Под прикритие”, а продуцент – “Емо Вижън”. Премиерата на втория сезон на “Връзки” ще бъде на 4 април от 22:00 ч. Сериалът ще се излъчва едновременно в България, Сърбия, Хърватия, Словения, Македония, Босна и Херцеговина, Черна Гора, Косово и Албания по Fox Life.

Източник: Дневник Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Виж още:
На 81 години Лили Димкова, дъщерята на прочутия лечител Петър…