НАЙ-НОВИ:

Бъдете внимателни към всичко, което се случва с вас през този ден

Луната е в знак Риби до 08:07ч. на 11 юли – повишена интуиция, сантименталност и мечтателност.

Периодът е подходящ за благотворителна дейност, за творчески занимания.  Неподходящо е за всички дела, които изискват точност, внимание, изчисления. Може да се използват духовни практики, медитации. Чудесен ден за духовни инициации.

Уязвими са ходилата и пръстите на краката. В тази област може да провеждате лечебни процедури, но не е подходящо за никакви операции. Да се внимава с лекарствата, наркотичните вещества и алкохола, чието действие се засилва сега повече.  Полезно е да бъдете сред природата, особено при водоеми – това повишава тонуса, засилва менталната енергия.

Доминиращ 18 лунен ден до 00:04ч на 10 юли (от 23:37ч на 8 юли)

Бъдете внимателни към всичко, което се случва с вас през този ден. Денят изисква благоразумие, сдържаност и особено внимание, тъй като е свързан с опасности. Ако неправилно се използва енергията в този ден, може да срещнете препятствия и неприятности.  Мислите трябва да се контролират, да не се допуска отрицателно мислене и егоизъм. Могат да възникнат препятствия при достигане на целите ви и конфликти с околните. Лесно се изпада под чуждо влияние.

Денят не е продуктивен период за бизнес –  нито хубав, нито лош. Останете спокойни и отделете повече внимание на незначителните детайли, внимателно прочитайте договорите, документите, обръщайте внимание и на най-дребния шрифт. Не е най-благоприятното време за колективен труд.

Денят е като огледало за нас. Всяка ситуация трябва да оценяваме като отражение на нашата същност.  По това, което ни се случва в осемнадесети лунен ден може да се определи какво е нашето огледало: дали е криво, увеличаващо, намаляващо или счупено парче, което отразява изопачаващата действителност. Нашите реакции също ще покажат на кое реагираме положително, на кое отрицателно.

Настоятелно се препоръчва да се ограничи консумацията на алкохол. В този ден не бива да се пиянства, защото заболяват бъбреците. Възможно е да се постави неправилна диагноза, неправилно да се назначат лекарства, което да предизвика от своя страна алергия или да стане натравяне с лекарствата. При това при жените страдат горните дихателни пътища, а при мъжете – кожата. Добре се отразяват масажите и разтривки с растителни масла. По-малко да се спи. Сега са опасни силните аромати.

Ритуалната храна на деня са орехите. Да се избягва храна от животински произход. Препоръчва се от духовните учители да се гладува, за да се обнови енергията.

Може да бъде тежък периода за семейните отношения. Често хората са в лошо разположение на духа. По тази причина трябва да се прояви максимум спокойствие и тактичност, за да не се разраснат проблемите. За предпочитане по-малко да се общува.

Сексът трябва да бъде спокоен, бавен и не толкова активен.

Подстригването активира вашата енергия. Оздравителният процес е насочен най-напред към отделителната система и носоглътката. Засилва се вашата харизма, което ще способства привличане на нови хора във вашия живот. Активизират се мисловните процеси и подсилва паметта ви и интелектуалните възможности. Дори да нямате намерение да се подстригвате, поне малко отрежете от косите си, за да активизирате процесите на личностно израстване.

Препоръчително е да се купуват само огледала и нищо повече.

21 слънчев ден – Денят е свързан с вечния и безкраен кръговрат на природата. Много мощен, в същото време и интересен ден, в който можете да се сблъскате с неизвестни сили. Могат да се появят хора, свързани с вас кармично. Добре е, ако в този ден получите писмо или ви звъннат по телефона – знак за кармична връзка с човека. Ще имате заедно общи дела. Бъдете предани на своя дълг, верни на принципите си, честни в отношенията си, изпълнявайте своите обещания, не говорете прекалено много. Вслушвайте се в дадените съветите днес.

Автор: Ивелина Пенчева
Астролог Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

Виж още:
Съдът днес решава дали окончателно да остави в ареста Мохамед…