НАЙ-НОВИ:

Авторът на поредицата, по която е заснет сериалът “Игра на тронове” става и актьор – ще играе зомби

Авторът на поредицата фентъзи романи “Песен за огън и лед”, по която е заснет сериалът “Игра на тронове”, сам ще се появи на малкия екран. Американският писател Джордж Р. Р. Мартин ще се снима в сериал за зомбита, където ще играе… себе си, съобщи списанието “Ентъртейнмънт уикли”, цитирано от БТА,  четем в “Дневник”.
Мартин ще има малка поява в постапокалиптичната телевизионна поредица “Нация Z”, която се излъчва по телевизионния канал Syfy в Щатите и съчетава темата за зомби апокалипсиса с романтиката на Дивия запад.
Стартът на сезона бе в петък вечер.
В сериала авторът ще бъде зомби писател, който раздава автографи върху фиктивния си роман “Обещанието на пролетта” (A Promise of Spring). Това е шеговита заигравка със заглавието на евентуалната седма, последна книга от “Песен за огън и лед” A Dream of Spring, чието излизане е насрочено за началото на 2019 г.
“Исках да покажа на феновете си, че дори и по време на зомби апокалипсис книгите от серията “Песен за огън и лед” ще бъдат издавани!”, пошегува се Мартин. Според сюжета героят му ще бъде похитен и държан в плен.
Така може би най-сетне ще има време да завърши поредицата, пошегуваха се на свой ред негови почитатели в интернет. От известно време се очаква шестият роман от поредицата “Песен за огън и лед” – “Ветровете на зимата”, който бе “обещан” за тази пролет. По всяка вероятност обаче книгата ще излезе през април 2016 година, успоредно с шестия сезон на сериала “Игра на тронове”.
В момента новите епизоди на поредицата влизат в продукция по сюжетите на още неиздадените негови книги. “Игра на тронове” ще има още поне три сезона, обяви HBO. Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

Виж още:
1 007 695 български граждани са декларирали, че през 2014…