НАЙ-НОВИ:

Астроложката на Даяна: Арчибалд ще стане президент!

Новият член на кралското семейството – синът на принц Хари и съпругата му Меган Маркъл – Арчи, проплака в началото на май.

Цяла Великобритания очакваше появата му още през април, но детето се появи на бял свят малко по-късно. Мъникът е зодия Телец.  Астроложката на покойната вече баба на Арчи – принцеса Даяна – Деби Франк, разкри, какво бъдеще очаква момченцето, спрямо разположението на звездите.

Според нея синът на херцогинята на Съсекс ще бъде грижовен и внимателен. Звездите показват, че той може да се справи с висока длъжност като тази на държавен глава. Тя дори споменава длъжност като президент на САЩ.  Любопитен детайл, който отбелязва Деби, е че две от децата на принц Уилям – Луи и Шарлот, също са родени под знака на Телеца.  Затова според нея малкият Арчи лесно ще се сближи с тях и тримата ще бъдат много задружни, като ще имат доста сходни занимания в на една по-късна възраст.

Освен, че е под знака на Телеца, Арчи има Юпитер в Стрелец, което означава, че той ще бъде веселяк и смехът му ще е заразен и рядко ще се ядосва за нещо. Ще успее лесно да се впише във всяка една ситуация.

Негавият баща принц Хари също е земен знак, той е Дева, което пък означава, че баща и син ще имат много силна връзка. Подобно на майка си, звездите показват, че той няма да се страхува да изразява истинските си намерения и желания и по този начин ще се превърне в един от любимците на цяла Великобритания.

Междувременно стана ясно, че Меган няма да се възползва от услугите на детегледачка за бебето. Тя ще разчита изцяло на грижите на своята майка. 62-годишната Дория е плътно до своята дъщеря, като й помага с всичко за малкия Арчи. Източник, близък до кралското семейство, издава, че нейната помощ е “незаменима”.

Друга интригуваща подробност е, че според източника херцозите на Съсекс не само не са наели детегледачка, но все още нямат и готвач. Както е известно готварството е голяма страст за Меган още преди да срещне принц Хари, припомня woman.bg.

Поради тази причина се предполага, че двойката може да се откаже и от услугите на готвач.

Изглежда грижите за бебето сега падат върху плещите на Меган и майка й, тъй като принц Хари отново се завърна към своите ангажименти. Само два дни след раждането на сина му той посети Хага, предстои и пътуване в Италия, за да присъства на събитие, свързано с основана от него благотворителна организация.

  Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

Виж още:
Боряна Калейн се класира на трето място във финала на…