НАЙ-НОВИ:

Андреа с нов удар към Кобрата: Не отмъщавам, но не съм простила!

Така Андрея се обърна към бившия си любим Кубрат Пулев, която разобличи боксьора в паралелна връзка с друга жена. Оттогава звездата не спира да качва истории в Интернет, насочени към изневери и предателства.

Последно тя публикуват цитат от поета Омар Хаям:

“Себе си да отдадеш – не значи да се продадеш. И с някого да спиш – не значи да преспиш. Да не отмъстиш – не значи всичко да простиш. До някого да не си – не значи да не го обичаш. Да, аз не отмъщавам  и не всичко съм простила”,  публикува Андреа.

По всичко личи, че певицата едва започва с отмъщението към него и замисля още схеми, с които да го разобличи. Вижда се, че няма да спре войната скоро с боксьора и сама намекна: “Пазете се от яростта на търпеливия човек. Понякога трябва да станеш звяр, за да говорят с теб човешки”.

“Хората изневеряват, те имат грешна представа за морал и за това кое е правилно и кое не. Първо се учат от родителите, но ако те не се справят, тогава остава само Господ. Но изневярата става и когато човек не вярва в себе си, не е уверен. Тогава създава грешна представа за себе си в обществото. Изневярата не винаги се състои в сексуални отношения. Изневярата към собствените вярвания е предателство”, така Андреа отговори на въпрос на „България Днес” дали само слабаците изневеряват.

Певицата е категорична, че не съжалява за това, че е разобличила любимия си в изневяра и предателство.

“Имам колежки и приятелки, които са наясно с много от нещата, които се случват в живота им,  не са хубави, но се примиряват. Аз просто не съм такъв човек поради простата причина, че имам по несломим дух. Не обичам фалша. А и за човек, борил се да постигне всичко сам през годините, като жена и морал смятам, че не е в мен е грешката за това което направих. Вече никога не бих стъпкала себе си в името на чуждите интереси.  Само за това се обвинявам, че в последните години позволих да влияят на кариерата ми, а не трябваше.

Според нея тя никога не би заела ролята на любовница, защото прекалено уважава себе си.

Единственият коментар за отношенията си с Андреа Кубрат Пулев даде пред журналиста Ники Кънчев вчера. Коментарът е:

„Тя е уникален човек. Няма как човек като мен да е бил с някого толкова дълго време, ей така. Ще приема вината в себе си и че с Андрея не успяхме”, споделя Пулев. Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

Виж още:
Разбит и обран е офисът на куриерска фирма в Стара…