НАЙ-НОВИ:

Преподобна Стойна в помощ на отчаяната Андреа

Андреа на гроба на Преподобна Стойна (ученичка на  баба Ванга).

Вековното дърво има чудодейна сила, която цери различни болести и помага на майки, които дълго време не забременяват. Чинарът е на повече от 1300 години, а поверието гласи, че всеки, който седне и се полюлее на люлката под клоните му, ще успее да има своя рожба. Според слуховете от последните години именно забременяването е проблем за обтягане на отношенията между Кобрата и Андреа. В медиите много пъти е писано, че Андреа преминава през хормонални терапии и това става една от причините за качване на килограми.

Самата певица пише под снимката от с. Златолист:

„Да се докосна до Вековния чинар, който е на 1300 години, да усетя енергията, да чуя вятъра, който подухва между листата му като, че хиляди души, мигове, болки и щастие са започнати в него. Легендата гласи, че чудотворното дърво се извисява още от създаването на българската държава! Чудото тук витае навсякъде. Посетете Златолист и се поклонете на гроба на пророчицата Стойна. Постойте в минутка размисъл – за нея, за Вас, за близките Ви хора, за житейския си път. Мястото е невероятно красиво, а хилядолетният, величествен чинар в двора на църквата вменява удивително спокойствие – сякаш времето е спряло”.

Тя отнесе доста негативни коментари за неприличното й облекло, с което идва на такова свято място. Недоброжелатели недоволстват заради оскъдните дрехи, които така или иначе са запазена марка на 33-годишната Андреа,  пишеБългария Днес“. Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

Виж още:
Вижте най-новите данни според worldometers.info  Държава  Брой   случаи  Нови  заразени…