НАЙ-НОВИ:

Сюрприз: Алисия затрупа с подаръци доскорошната си съперница Николета

Алисия подари на НиЛо цяла торба с дрехи и бански от нова модна линия. За изненадващите подаръци се похвали самата Николета в социалните мрежи, като засне модната чанта, пълна с дрешките на Алисия, и благодари сърдечно за сюрприза.

Николета е в България, след дългата си почивка в Гърция, съчетана с работни ангажименти и заснемане на няколко фотосесии.

За разлика от нея Алисия е в южната ни съседка от близо месец заедно със сина си Валери Божинов-джуниър и гаджето си Мони Филипов. Самата Алисия от дълги години има афинитет към модата.

Завистници коментират, че певицата отново копира Николета, която първа навлезе в модния бранш и създаде колекция бански, на които впоследствие спря да бъде лице и се оттегли от компанията.

Но двете доскорошни врагови съпернички днес са в повече от добри отношения и са категорични, че не делят нищо.

„Трудно се носят две дини наведнъж, но ако го правиш от години – успяваш“, коментира Ася, както е родното име на Алисия. Тя споделя, че е ангажирана от сутрин до вечер  и работи нонстоп, но и обръща достатъчно внимание на сина си Валери. Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

Виж още:
Днес 3 август се чества Световният ден на динята, който…