НАЙ-НОВИ:

Албена Михова го играе го щастлива свекърва

Албена Михова вече е щастлива свекърва, привързана към снаха си, открито се говори в актьорските среди. Актрисата от “Пълна лудница” и други комедийни формати изкара една луда любов партньора си по танци – много по-младия от нея певец Тома, но преди време обяви, с това е приключено. Тома се ожени, а Албена се е усмирила и се радва на любовното щастие на сина си Мартин.

Когато миналата година младежът завършил гимназия, сияйната Албена напълно променила отношението си към живота. Тя решила да сложи край на лудите свалки и да стане сериозна улегнала жена. Междувременно момчето се влюбило в млада кандидат-актриса. Връзката им се развила бързо и днес девойката дори живее в дома на своя любим. Хора от гилдията разказват, че Албена се грижела за снахата като за своя родна дъщеря.

Момичето се казва Мадлен и визуално напомня младата Албена. Също като Михова девойката не може да се похвали със слаба и стройна фигура, но пък е лъчезарна и винаги с усмивка на уста. Отгоре на всичкото се твърди, че госпожицата била доста талантлива актриса.

Мадлен и Мартин са състуденти. И двамата учат актьорско майсторство в НАТФИЗ – заедно са и вкъщи, и в училище.

Албена толкова бързо свикнала със снахичката си, че вече се обръщала към нея с „рожбе”. На студентския празник звездата поздравила Марти и изгората му с думите: „Бъдете издръжливи и все така влюбени в живота, деца мои! Нека всичко да ви спори! Пожелавам ви успешни години, отлични оценки на изпитите и да изненадвате приятно вашата публика! Обичам ви, защото сте упорити и много кадърни!” Засега не е ясно дали влюбените ще узаконят връзката. Най-вероятно ще продължат да съжителстват без брак и в следващите няколко години, тъй като все още са твърде млади, предполагат техни приятели. „Мартин е изключително привързан към приятелката си и няма да бъде изненада, ако остане с нея цял живот”, допълват те.

Синът на Албена бил малко момченце, почти бебе – когато родителите му се разделили. В ученическите си години той страдал, че майка му и баща му Стефан Желанков не живеят под един покрив – нищо че имал редовни контакти и с двамата. Още тогава бъдещият актьор си дал дума, че когато някой ден си намери жена, няма да я изостави, ще пази любовта си, пише “Уикенд”.

  Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

Виж още:
В Арена Армеец пред 14 000 души по данни на…