НАЙ-НОВИ:

Сашо Диков при Слави: Участвах в читалищно театро! Разхождам си внучето на Витоша, звъни Васил Божков …

“Участвах в читалищно театро! Разхождам се с дъщеря си Петя и внучето в полите на Витоша вчера и ми звъни Васил Божков…

Той е в Дубай, а ми звъни от неговия български телефон. Той вика : “Имаш ли нещо против да предадеш акциите на новия собственик на “Левски”- Бойко Методиев Борисов”. Викам:”Аз съм патриотче…” И се съгласих”, обясни журналистът Сашо Диков във “Вечерното шоу на Слави Трифонов”.

Той разказа как рано сутринта днес се срещнал с хората на Васил Божков, за които няма представа как са пристигнали, като получил плик с акциите на ФК “Левски”. Там имало документи как Спас Русев прехвърлил акциите на Христо Йовов, той как ги е прехвърлил на Васил Крумов Божков, а той на Георги Попов. Той пък на 8 май ги прехвърлил “на Бойко Методиев Борисов, ЕГН 560….”

“Мислех дали да не се обадя лично на премиера… Имам телефона от години и той редовно ми честити рождените дни. Той е възпитан европейски политик с европейски маниери”, каза Диков. Написал СМС, че носи акциите на шефката на на пресцентъра на Министерския съвет Севделина Арнаудова , след като тя не му вдигнала. След 50 минути чакане пред Министерски съвет Севделина Арнаудова и спортният министър Красен Кралев се появили. Тя обяснила, че Борисов е в среща и не може по никакъв начин Диков да влезе при него. Нарекла цялата акция унизителна. Кралев обяснил, че премиерът няма как да приеме акции на който и да е клуб .

Диков показа СМС от Васил Божков, който му поръчал при това положение да занесе акциите в офиса на Левски. “Сашо, щом ББ не иска, да ги оставим в Левски и той да се оправя после. Нали е най-големият фен”, написал милиардерът. . Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Виж още:
Германия реши публичното изгаряне на флага на Европейския съюз или…