НАЙ-НОВИ:

Акценти на ЗАРАТА на 23 март 2019 година

През 2017 г. ръководената от Цветанов ПГ на ГЕРБ променя закон в полза на “Артекс”

В края на януари 2017 г. Народното събрание гласува поправки в Закона устройство на територията (ЗУТ). Благодарение на тези поправки фирма „Артекс“ успява да реализира знаковия си проект – 34-етажен небостъргач в столичния квартал „Лозенец“, който в момента още се строи, съобщава “Свободна Европа”.

Бойко Борисов прие оставката на Цецка Цачева

Двамата разговаряха и обсъдиха свързаната с името й имотна сделка. Пред премиера министър Цачева е заявила решението си, че подава оставка и не желае създалото се напрежение да се пренася върху работата на правителството, се казва в съобщението.

Цачева: Борисов не е оказвал натиск върху мен, не искам името ми да му тежи

„Оставката е личен акт. Във времето назад съм доказала, че мога да нося отговорност. Поех отговорността за загубата на президентските избори еднолично. И това се доказа веднага след това на проведените парламентарни избори, на които партията ГЕРБ е и към този момент управляваща мандатоносител на кабинета „Борисов“ 3. Не желая по никакъв начин името ми да тежи на премиера Борисов в тази вече предизборна кампания, нито пък на МС, на правителството като цяло, поради което считам, че решението ми е правилно, а то е споделено и от министър-председателя“, коментира Цачева.

И кумицата на Цветанов Ваня Колева подаде оставка като зам.-министър

Ваня Колева подава оставка като заместник-министър на младежта и спорта. Колева напуска поста по искане на министър-председателя на Република България Бойко Борисов. Това се казва в лаконично съобщение на Министерството на младежта и спорта.

Волен Сидеров за “Артекс”: Какво да правиш, човек се изкушава

Той смята, че сделките за апартаментите са законни, но въпросът дали са морални не е съвсем ясен, тъй като те са купени на преференциални цени, които повечето българи не могат да си позволят.

Райчев: Смъртоносна опасност заплашва ГЕРБ, ако Цветанов се махне и проговори

Според него пред премиера стои „смъртоносната опасност” Цветанов да започне да приказва, ако бъде изгонен. А това означава, че „ГЕРБ ще свърши”.

Доходите на Ваклин са много ниски, не е ясно откъде са дошли парите за подкупа на Иванчева

Строителният предприемач Александър Ваклин, който твърди, че е бил изнудван от отстранената кметица на Младост Десислава Иванчева, в рамките на 3 години е раздал заеми 10 пъти по-големи от доходите си.

Хороскопът ви за 24 март вече е тук

Не пренебрегвайте малките проблеми или конфликти в дома си. Това ще бъде благоприятен ден за организиране на пътуване през следващите почивни дни.

Ирена Милянкова разкарала и втория си мъж, какво става с шестте й деца?

Актрисата и брокерът на имоти са сложили окончателно край на връзката си преди няколко седмици. Милянкова се е върнала в родния Разград, а Никола продължава да живее в Гърция. Двамата се преместиха в южната ни съседка и развиваха успешен бизнес с недвижими имоти. Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута.

loading...

Вашият коментар

Виж още:
"Няма логика да се разклати управляващата коалиция, но определено е малко…