НАЙ-НОВИ:

Ако лесно “кипвате” зад кормилото, слушайте Someone Like You на Адел

За водачите на МПС, на които “бързо им кипва”, докато шофират, е препоръчително да слушат музиката на певицата Адел, пише в. “Дейли експрес”. Проучване, направено във Великобритания сред 2000 водачи на МПС, разкрива кои са песните, които най-добре успокояват пътна ярост.

[ad id=”225664″]

Най-добрият лек за изнервени шофьори се е оказала баладата Someone Like You на певицата Адел. Следва хитът Yellow на група “Колдплей”. Трета е класиката Imagine на Джон Ленън. Сред изпълнителите, които действат успокоително на шофьорските нерви, са посочени още Ели Голдинг, “Ол сейнтс” и Ева Касиди.

Половината от участниците в допитването са признали, че поне веднъж седмично ги обзема пътна ярост. Проучването показва още, че близо 70 % от шофьорите разчитат на музика за успокоение, докато управляват автомобилите си.

[ad id=”263680″]

Най-успокоително действа поп музиката, следвана от класическата музика и рока.

“Известно е, че музиката противодейства на стреса, независимо дали на пътя или извън него”, казва Марк Серводидио от компанията, по поръчка на която е направено проучването. За укрепване на имунната система вижте ТУК

Виж още:
Ванеса Паради отдавна е муза на креативния директор на Chanel…