НАЙ-НОВИ:

Акценти на ЗАРАТА на 26-ти февруари 2019 година

Борисов се закани: Арести, солени глоби за търговците с цигари, алкохол, горива, ако не спазват закона!

Арести, затваряне на обекти и солени глоби – това се случи с някои от големите играчи в сивия сектор на търговията с цигари и алкохол и същото чака тези, които не спазват законите в горивния бизнес.

Отсрочка за прилагането на наредбата за касовите апарати

За част от търговците сроковете за прилагане на Наредба Н-18 за регистрация касовите апарати ще бъдат променени до септември, заяви финансовият министър Владислав Горанов след среща с представители на бизнеса при премиера.

Празник на българщината за 3 март в СУ “Максим Горки”

На 1 март 2019 г. в двора на СУ „Максим Горки“, в 12.30 часа!

Младите таланти от старозагорско училище с приз в Национален фестивал!

Възпитанички на СУ “Максим Горки” с второ място във Фестивал за ученически театър на испански език.

Възрастен човек “В зов за помощ” моли да му бъдат пратени единствено книги

На Н. Петров от Тополовград му предстои операция. Има и други заболявания. Възрастният мъж е пуснал в началото на февруари обява, че се нуждае от помощ, защото дълго ще е обездвижен, а живее сам. Подчертава, че не иска нищо материално, а само художествена литература, ако някой може да му изпрати.

185 свободни места за войници във военните поделения в цялата страната

Със заповед на министъра на отбраната е обявен конкурс за заемане на 185 вакантни войнишки длъжности във военните формирования на Сухопътните войски в градовете София, Стара Загора, Хасково, Ямбол, Карлово, Казанлък, Плевен, Шумен, Благоевград, Сливен, Асеновград, Смолян, Пловдив и с. Мусачево.

Защо политиците ни пред избори се занимават с глупости? Защото им го позволяваме

По-умни от мен да кажат как точно, с какви лостове и механизми е възможно да стане това! По-умни! Такива, които не са фили-, фоби-, конспиратори, хленчещи, мързеливци, неграмотници… Убедена съм, че има визионери в България.

Случай на заболял от Вирусен енцефалит в Стара Загора

От РЗИ-Стара Загора информират за един случай на заболял от Вирусен енцефалит в Стара Загора.

В Гърция въвеждат по-строги мерки спрямо шофьорите

Който бъде хванат в нарушение, ще бъде глобен със 100 евро, ще му бъде отнета шофьорската книжка и ще бъдат свалени  регистрационните табели на моторното му превозно средство, за срок от 20 дни.

Стара Загора е единственият град с пълна квота на състезателите по бадминтон за Световните летни игри на Спешъл Олимпикс

Стара Загора е единственият град, който получи пълната квота на състезателите по бадминтон за Световните летни игри на Спешъл Олимпикс и ще изпрати двама свои представители – Ганка Иванова и Иван Иванов. Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Виж още:
Състезанието „Битката” събира търсачи на приключения в самоковското село Доспей…