НАЙ-НОВИ:

Коя е Даяна и защо иска да създаде рубрика за младите хора

Аз съм Даяна. На 16 години съм и вече знам какво искам. Казвам го, защото повечето млади хора на моята възраст все още не знаят с какво искат да се занимават. Има дори такива, които не знаят от какво се интересуват:).

Вече има и много нови професии, които навлизат и поколението ни има избор. И изборът ще става все по-голям, но моят план не е свързан с нещо уникално ново. Искам да стана журналист. И започвам да работя над рубрика за младите хора, която ЗАРАТА ми повери (Благодаря за доверието!).

Сред младите хора се случват интересни неща, които остават незабелязани. Искам да ги “осветя”, да ги разкажа, да ги покажа, защото са част от живота ни, но може би прозорливите ще открият в тях и част от бъдещето. Ще се радвам да ме подкрепите, защо пък да не си създадем в тази рубрика един наш свят с млади хора и за млади хора?

Сега ще разкажа малко за себе си. Аз съм съвсем обикновено момиче с нормален живот. Родена съм в Гърция и до 7- годишна възраст съм живяла там, но вече съм с постоянен адрес в Стара Загора. Детството ми беше прекрасно и много забавно. Нямах много приятели,  но тези, с които дружах, бяха истинските. От малка разбрах, че не е важно количеството, а качеството. Затова смятам, че колкото по-малки осъзнаем някои неща, толкова ще ни е по-лесно в живота.

Най-важното нещо според мен е да следваме мечтите си. Много обичам да казвам един цитат на Тони Робинс, че една мечта без план е просто желание. Дори тази мечта да е нещо откачено, каквото и да е, ако не опитате, няма как да знаете дали това е вашето нещо.

Аз искам да стана журналист. Няма значение дали ще си на 16 или на 61 – винаги можеш да се провалиш, но по-добрият вариянт е да се провалиш на 16, защото ще разбереш, че едно нещо не е за теб. Едисон е смятал всеки свой провален експеримент за успех, защото е откривал още един начин, по който нещата няма да станат. Затова пожелах да изпитам силите си по-рано. Ако е грешка, ще имам повече време да намеря своето призвание. Ще се почуствам наистина успяла, когато правя това, което искам.

Ако трябва да ви кажа само едно нещо, познати и непознати приятели, то ще е – не спирайте да изпробвате и да научавате нови неща, както за себе си, така и за света около вас. Страхотно забавно е.

С тази рубрика ще се постарая да научавате нови неща, както самата аз ще научавам. Помогнете ми – с интерес, информация, съпричастност!

  За укрепване на имунната система вижте ТУК

Виж още:
Отборът на Лудогорец може да срещне истински грандове на Стария континент на…