НАЙ-НОВИ:

9 знака, че имате връзка със свестен мъж

Макар че жените си падат по лоши момчета (най-вече, когато става въпрос за неангажираща връзка), всъщност искат да имат до себе си добър мъж, на когото да разчитат. Ако вашият партньор прави тези 9 неща, вие сте истинска щастливка.

1. Не ви позволява да забравите, че ви обича

Макар че повечето мъже по-рядко изразяват чувствата си, ако той наистина ви обича, ще намери начин да ви го показва всеки ден. Ще го знаете и ще го усещате с цялото си сърце.

2. Винаги ви подкрепя

Независимо дали искате отново да се запишете в университет, да стартирате музикална кариера, или да си останете вкъщи, за да се грижите за семейството, добрият мъж винаги ще ви подкрепя. Никога няма да ви кара да се чувствате несигурна в себе си или в мечтите си. Той ще бъде до вас по пътя, радвайки се на успехите ви и подкрепяйки ви при провалите.

3. Полага усилия, за да спечели доверието ви

Добрият мъж иска да се чувствате спокойна и уверена във връзката. Ключът за това е доверието и той го знае. То не се подарява, а трябва да се заслужи и след това да се запази. Без доверие няма как да има стабилна основна за любов и уважение.

4. Кара ви винаги да се чувствате красива

Той знае, че не само думите са важни. За да ви накара да се чувствате наистина красива, значение има начинът, по който ви гледа, как ви докосва и как се отнася с вас. Добрият мъж забелязва малките детайли, когато сте положила усилия за външния си вид. Напомня ви, че сте привлекателна, дори когато не се чувствате такава.

5. Кара ви да се чувствате сигурна

Един от най-добрите комплименти, които една жена може да направи на един мъж, е да му каже, че се чувства сигурна около него. Независимо от това колко пари има, колко забавен е и колко е привлекателен, ако не може да спи спокойно до него, нищо от това няма значение.

6. Никога не прекрачва границата

Нормално е да имате разногласия във връзката си, но няма причина да се стига до неуважително поведение или агресия. Един от сигурните знаци, че той е добър мъж е, че не прекрачва границата на доброто поведение, когато спорите.

7. Винаги се опитва да се развива

Независимо дали става въпрос за научаване на нови неща, придобиване на нови умения, четене на нова книга, или гледане на документален филм, добрият мъж, който непрекъснато се самоусъвършенства, ще ви предизвиква интелектуално и ще държи вниманието ви. Той прави тези неща заради себе си, но те се отразяват положително и върху връзката ви.

8. Действията му говорят повече от думите

Хората, които само обещават, не заслужават вашето доверие. Добрият мъж спазва обещанията си и на него можете да дадете сърцето си.

9. Винаги е откровен с вас

Добрият мъж знае, че за да изградите щастлива и здрава връзка, честността винаги трябва да лежи в основите. За укрепване на имунната система вижте ТУК

Виж още:
Искра Радева живее втори живот, благодарение на лекарите в болница…