НАЙ-НОВИ:

Тези 7 странности при жените всъщност привличат мъжете

Понякога недостатъците допълват нашите добродетели а вещите, от които се срамуваме, се оказват сладки и дори съблазнителни в очите на противоположния пол.
Намерихме няколко проучвания, които доказват: привлекателното не винаги е = безупречно.
1. Пот


Потенето извън салона и бягащата пътека в парка е меко казано смущаващо. Хората могат да различат повече от трилион миризми. И въпреки че потта не ни се струва най-приятната от тях, тя перфектно издава на събеседника нашите емоции. Учените са сигурни, че миризмата на щастие е “заразна”: можем да я усетим и да почувстваме положителни емоции в отговор.

2. Заразителен смях


Психолози твърдят, че ако срещнем някой, с когото искаме да се смеем и забавляваме, можем да вярваме, че връзката има големи шансове за добро бъдеще: животът до този човек ще бъде забавен и изпълнен с добро настроение.

3. Очила


Не е необходимо обезателно да използваме очилата само за четене. Резултати от проучване показват, че мъжете смятат жените с очила за по-сладки и секси.

4. Светли следи от тен


Тънките ивици на светла кожа срещу загоряло тяло изглеждат още по-голи. Те привличат окото и събуждат желанието да се докоснеш до тези деликатни области на тялото.

5. Небрежна прическа


Леко небрежни къдрици, сноп с начупени кичури, леки естествени вълни – прически, които искате да докоснете, без риск да унищожите „многослойната торта“ от тонове лак и руно.

6. Липса на грим


Учените са изчислили: 40% от хората намират момичетата без грим за по-привлекателни.

7. Коремче

Малкото коремче само добавя привлекателност. Учените казват, че основното е поддържането на пропорции във фигурата. Проучванията показват, че при гледане на снимки на жени с фигура на “пясъчни часовници”, зони, отговорни за удоволствието, се активират в мозъка на мъжете.

Без грим, с разрошена коса, с кражба на храна от чинията на мъж, можете да станете най-чаровната жена в очите му.

Превод от руски: Зарата

  За укрепване на имунната система вижте ТУК

Виж още:
Съдбата на Brexit е възможно да се реши още тази…