НАЙ-НОВИ:

7 развода от 2018 година, които ни разбиха сърцата

Всички мечтаем за любов като в приказка с щастлив край. И някои звездни двойки ни вдъхновиха със своя пример, като изглеждаха влюбени в продължение на много години. Но изведнъж обявиха, че са решили да се разделят. Трудно е да се опишат чувствата на разочарованите фенове, чиито идеали се сринаха за миг. Ето 7 от тях:

1. Чанинг Тейтъм и Джена Деван
Двойката качва съвместна снимка, заявява любов един към друг и изведнъж като гръм от ясно небе обявява развод. Отношенията между актьорите започнаха на снимачната площадка на филма “Стъпка напред” и продължиха 9 години в официален брак. Актьорите казват, че все още се обичат, но пътищата им сега се разминават. Феновете на двойката трудно могат да повярват и най-важното – да разберат.
Обръщението на Чанинг към съпругата му малко преди раздялата: „Ти стана по-красива с още една година. Ти се промени по начина, по който пишат само в книгите и приказките. Твоята сила и благодат се развиват повече от всякога. Ти правиш света около себе си по-добър. И съм много благодарен за твоите уроци. Честит рожден ден, любов моя. “

 

2. Сергей и Матилда Шнурови
Връзката на звездите приличаше на сюжета на романтичен филм: лош човек среща обикновено момиче, влюбва се в нея до безпаметност и те живеят дълго и щастливо. Но, както се оказва, приказките имат и нещастен край.

 

 

 

 

3. Дженифър Анистън и Джъстин Теру
Феновете на актрисата вярваха, че след тежък развод с Брад Пит, тя все ще намери своето щастие, но това не продължи дълго. Актьорите се разделиха две години и половина след тайния си брак.
Джен и Джъстин не можаха да разделят кучетата, затова актьорът си взе нов домашен любимец от приюта: питбул с трудна съдба. Явно Теру намери истински приятел и партньор в кучето.

 

 

 

4. Крис Прат и Анна Фарис
Красивата и ярка двойка актьори показваха нежно отношение един към друг, излагаха съвместни снимки, след което обявиха, че семейството им никога не е било перфектно и смятат да се разделят. Двойката подаде молба за развод 2017 година, но до 2018 г. феновете все още пазеха надежда за събиране на звездите, въпреки слуховете за новата връзка на Анна.
Крис Прат остава добър и внимателен баща за общия им син с Анна. Съдейки по публикациите в социалните мрежи, актьорът завинаги ще запази почитателно отношение към семейството си.

5. Алисия Силвърстоун и Кристофър Яреки

Актрисата и музикантът предпочитаха да не показват чувствата си в продължение на 20 години, 13 от които бяха официално женени, живееха тихо и затворено. И изведнъж обявиха развод, все толкова тихо и спокойно. Единственото интересно за медиите беше начинът на живот на Алисия: тя е пламенна защитничка на дивата природа и строга веганка. Съпругът й споделял нейните възгледи и я подкрепял във всичко.
Може само да гадаем какво е причинило пропастта. Бившите съпрузи обещаха да поддържат топли отношения в името на отглеждането на общия им син.

 

 

 

6. Рита Дакота и Влад Соколовски
За феновете на двойката тази новина беше шокираща, защото Рита и Влад бяха пример за подражание и възхищение сред младите хора. Това беше красива история за първата тийнейджърска любов, която прерасна в здраво семейство (както всички си мислеха). Руските звезди застанаха на страната на Рита и написаха подкрепящи публикации за нея в социалните мрежи.
Певицата публикува на страницата си в Инстаграм: „Съобщавам с голяма горчивина и болка в сърцето си, че Влад Соколовски и аз се развеждаме. Всичко, което изглеждаше като красива картина, семейство, преданост и любов, се оказа такова само за мен в нашата връзка.“

 

7. Юън Макгрегър и Ив Мавракис
Едно от най-крепките семейства в Холивуд шокира обществеността с новината за разпадането си. Мнозина с трепет очакваха, че актьорите ще се помирят и няма да зачеркнат съвместните 22 години щастлив брак, въпреки че бяха подписани официалните документи. Съпрузите търсят еднолично попечителство на 4 общи деца (изглежда, че след Брад Пит това стана модерно).

 

 

 

Превод от руски: Зарата Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута. Натисни ТУК

Виж още:
Българският вегански съюз организира на 12 август протестна акция пред…