НАЙ-НОВИ:

7 причини да правите бавен секс (18+)

Има много причини да правите бавен секс, който може да е толкова горещ или дори по-горещ от бързия. Да, трудно е да не обичаш секс, който се вписва в графика ти, но ако понякога поставяте сексуалния живот на първо място, той може да направи чудеса за вашата връзка и лично щастие.

Д-р Джил МакДюит, който е сексолог, ще разкрие 7-те причини да не бързате по време на секс:

1. Ще сте „в момента“

Без повече мисли за работа, избори или утрешния обяд. Джил препоръчва да осъществявате визуален контакт с вашата половинка. „Да сте бавни и да осъществявате визуален контакт може да ви помогне да „влезете в момента“ и да повиши чувствителността ви“

2. Имате силата да определяте колко невероятен ще сексът

Забравете нещата, които сте видели във порнофилмите. Според МакДюит, трябва да нямате никакви очаквания относно това какъв ще бъде сексът или пък кое се смята за секси. Единственото, което ще направите е да се разочаровате.

3. Оставяте си малко вълнение и за после

Когато наистина харесвате половинката си е малко трудно да не разкъсате дрехите си на секундата. Следващият път обаче, опитайте да забавите темпото. Вместо да се събличате за секунди – отделете си 5 минути, за да се съблечете един друг и просто се насладете на другия. И двамата ще сте по-възбудени и повярвайте – струва си.

4. Има време за „изучаване“

Познайте какво? Бавният секс ви дава времето да си поиграете и да намерите креативни начини да се задоволите. Опитайте нови пози или пък си направете масажи. „Мислете за топлата кожа на половинката си. Мислете за температурата, текстурата, миризмата и всеки звук, който партньорът ви издава.“

5. Сексът трае повече време

Причината е доста очевидна – колкото повече време отделите за игра и колкото по-бавно го правите, толкова по-бавно ще свърши.

6. По-силни оргазми

Прочетете цялата статия в beu.bg За укрепване на имунната система вижте ТУК

Виж още:
Към днешна дата най-популярният торент тракер в България - Zamunda.Net…