НАЙ-НОВИ:

6 довода против машинното гласуване

Много ми се иска да задам няколко въпроса на ПОДКРЕПЯЩИТЕ машинното гласуване:

1. Кой гарантира добросъвстността на ВСИЧКИ които имат достъп до всяка машина за гласуване? За всяка толкова ОТГОВОРНА работа се изискват дипломи, допуски, проверки за квалификация и не на последно място гаранция за почтенност, неподкупност и добросъвестност! КОЙ ГИ ПРОВЕРЯВА И ГАРАНТИРА ТЕЗИ ХОРА?
2. Кой гарантира, че програмите инсталирани в машината са “чисти”, не са заразени с вирусчета, троянски коне и т.н, които да пишат това което е пожелал инсталиралия ги?!!
3. От къде ИДВАТ флашките и кой гарантира че те също са “чисти”? Ами ако още в “братски Китай” им е вкаран протокола с резултатите-или мислите че това е трудно да се постигне и поръча на фирмата производител, доставчик или някой техен служител!?
4. На кой не му се е случвало да запише нещо на флашка и после тя да не се отвори или да е празна?!

5. КОЛКО ОТ ВАС СА ГОТОВИ ДА СИ ПОВЕРЯТ ЛИЧНИЯ ТЕЛЕФОН ИЛИ КОМПЮТЪР НА НЯКОГО ЗА 24часа, ПРИ ИЗБРОЕНИТЕ ГОРЕ УСЛОВИЯ И СЛЕД ТОВА ДА СА СИГУРНИ ЧЕ САМО ТЕ ЗНАЯТ КАКВО ПРАВЯТ С ТОВА УСТРОЙСТВО!?

6. В крайна сметка, кой ще е ПРЕЦАКАН ако не е сигурен,, че това което е изгласувал е това което е ОТЧЕТЕНО и кой ще е ВИНОВЕН за това?

Маноил Манев – специално за ЗАРАТА Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута.

loading...

Вашият коментар

Виж още:
РИОСВ – Стара Загора проверява депото за неопасни производствени отпадъци…