НАЙ-НОВИ:

57-годишен мъж е обвинен, че блудствал с двете си малолетни внучета около година

Окръжен съд – Варна определели постоянна мярка „задържане под стража“ на 57-годишен мъж, обвинен, че блудствал с двете си малолетни внучета.

Разследването е започнало веднага след като майката на пострадалите е подала сигнал за престъплението, разказаха от пресцентъра на съда.

Тя е споделила пред разследващите, че в миналото и спрямо нея баща й е извършвал действия с цел да възбуди или удовлетвори полово желание. Има данни, че посегателствата срещу двете внучета Атанас Х. е извършвал в продължение на около една година.

На 21 май 2020 г. той е бил привлечен като обвиняем. Наказанието за предявеното му обвинение предвидено в НК е „лишаване от свобода“ от 5 до 20 години. Защитата на Атанас Х. поиска определяне на по-лека мярка за неотклонение, тъй като обвиняемият не би се укрил или извършил престъпление. Искането беше подкрепено с представен пред съда трудов договор, характеристика от работодателя, справка за чисто съдебно минало и документ за наличие на постоянен адрес.

Адвокатът на Атанас посочва, че се касае за финансови отношения между бащата и дъщерята, която с обвинението изнудва възрастния мъж, но съдът постанови “Задържане под стража”.

  За укрепване на имунната система вижте ТУК

Виж още:
Нещата между Ивайло Захариев и новата му половинка, Станислава стават…