НАЙ-НОВИ:

5 растения, които носят пари и късмет в дома ви

Алое вера
Още от древността хората вярват, че растенията имат специална енергия, като някои от тях могат да навредят, а други привличат парите и здравето в дома, предпазват от зли очи и уроки.

Запознайте се с чудотворните свойства на следните 5 растения:

Бамбук

Това е доста често срещано за декорация растение. Дизайнерите определено го обичат. Освен това бамбукът носи много силна енергия и дава благополучие, мир и спокойствие в дома. Той пази от зли очи и уроки. Дори и недоброжелатели да влязат в жилището ви, то бамбукът ще неутрализира лошите им намерения и те няма да ви засегнат по какъвто и да е начин.

Хризантеми

Мястото на тези прекрасни цветя не е само в градината, но и в къщата ви. Те помагат за финансов успех, стабилност и просперитет.
Хризантемите вършат чудесна работа срещу завистливи хора, като пречат прокобите им да проникнат в жилището и живота ви. Ако нямате желание да си отглеждате точно такова цвете, то просто от време на време, при партита и посрещане на гости, ги слагайте в къщата си, за да ви предпазват. от зли очи.

Спатифилум

Това цвете е известно като „женско щастие”, защото носи късмет и любов за дамите. А за тези, които са необвързани, помага с енергията за бременност. То има отлични защитни свойства. Ще ви спаси от завистливи недоброжелатели.

Алое вера

Това растение блокира достъпа на всичко отрицателно до дома ви и отваря пътя само на положителните енергийни вибрации. Алое верата помага за просперитет. Ако растението умре, значи в жилището ви е влязла много силна лоша енергия.

Кактус

Много хора смятат, че кактусите водят до кавги и неприятности. Това обаче не е така. Те защитават хората от негативизъм и лоши мисли. Кактусите премахват злото и отблъскват завистта. Добре е да ги поставите в близост до входната врата или до работещи електрически уреди.

Източник: jenata.blitz.bg. Подкрепи ЗАРАТА с поне 1 евро, отнема по-малко от 1 минута.

loading...

Вашият коментар

Виж още:
ДИРЕКЦИЯ “БЮРО ПО ТРУДА” - СТАРА ЗАГОРА   25.06.2019 година РАБОТНИ…